Κρήτη: Ένα διαφορετικό «καλό μήνα» με ένα ντοκουμέντο για το πόσο εύκολα σκοτώνεσαι στην άσφαλτο | ΒΙΝΤΕΟ

Shares

Με ένα ξεχωριστό, ιδιαίτερο, σοκαριστικό αλλά άκρως παιδαγωγικό βίντεο για μια χώρα όπου η αναισθησία και η αναλγησία των οδηγών ξεπερνάει κάθε προηγούμενο, αποφάσισε να καλωσορίσει τον Αύγουστο, ο πρόεδρος του ΕΣΥ.ΠΡΟΤΑ Γιάννης Λιονάκης -και ίσως με τον τρόπο του να ξορκίσει τα ατυχήματα στην άσφαλτο.

Ο λόγος; Για να τονιστεί το πόσο σημαντικό είναι το κράνος, η ασφάλεια των μικρών παιδιών, οι ταχύτητες που υπακούουν στις προσταγές του Κ.Ο.Κ καθώς και η ανάγκη να προσαρμοζόμαστε οδηγικά ανάλογα με τις συνθήκες. Όλα αυτά για ένα νησί, όπου εκτός από τους μόνιμους κατοίκους του, φιλοξενεί κάθε Αύγουστο και εκατοντάδες χιλιάδες τουρίστες.

Τι δείχνει το βίντεο;

Στον γνωστό δρόμο καρμανιόλα που ακούει στο όνομα BOAK, ένας ατσυνείδητος οδηγός μπαίνει στο αντίθετο ρεύμα. Όχι με λίγα χιλιόμετρα αλλά σαν θανατηφόρος σίφουνας. Ευτυχώς, τελευταία στιγμή, στο παρατσάκ το άλλο αυτοκίνητο προλαβαίνει και αποφεύγει τη σύγκρουση. Μάλλον από καθαρή τύχη.

Σε ένα νησί που έχουμε θρηνήσει 27 ανθρώπους από τις αρχές του χρόνου, υπάρχουν ακόμα τέτοια εγκληματικά μυαλά που οδηγούν λες και ψάχνονται να σκορπίσουν τον θάνατο.

Το ντοκουμέντο για το πόσο εύκολα γίνονται ατυχήματα στην άσφαλτο

Shares

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *