10 λεπτά γεμάτα Κρήτη, τουριστικές «περιπέτειες» και μεσογειακή ομορφιά | ΒΙΝΤΕΟ

Shares

Ένα ζευγάρι τουριστών επισκέφτηκε την Κρήτη όπως χιλιάδες άλλοι σε κάθε περίοδο του χρόνου και απόλαυσαν στο μέγιστο τις ημέρες διαμονής στο νησί. Μέσα σε σχετικά περιορισμένο χρονικό διάστημα γύρισαν όσα περισσότερα μέρη μπορούσαν και όπως φαίνεται δεν άφησαν ώρα να πάει χαμένη.

Οι εικόνες χαλάρωσης αλλά και τουριστικής περιπέτειας που μας μεταφέρουν μέσα από το υπέροχο δεκάλεπτο βίντεο που δημοσίευσαν στο youtube, μας ταξιδεύουν έντονα στις μεσογειακές ομορφιές της Κρήτης!

Το ζευγάρι γεμάτο ενέργεια και διάθεση για ανακάλυψη του τόπου γέμισε στο μέγιστο το πρόγραμμα των διακοπών και μας κάνει να ζηλεύουμε περιμένοντας τις επόμενες ευκαιρίες μας για ανάλογες αποδράσεις σε βουνά, φαράγγια και φυσικά παραλίες του νησιού…

Η διαδρομή τους μεγάλη και γεμάτη εντυπωσιακές εικόνες από την παραλία του Αγιοφάραγγου, τα Σειτάν Λιμάνια, την Πρέβελη, τον μαγευτικό Μπάλο και τις ακτές του Κίσσαμου. Τέλος, επισκέφτηκαν τη Παλιά Πόλη των Χανίων όπου και εντυπωσιάστηκαν ιδιαίτερα από τα γραφικά σοκάκια και την φιλοξενία των ντόπιων κατοίκων.

Δείτε παρακάτω το υπέροχο βίντεο που «ανέβασαν» στο YouTube:

Shares