Να γιατί οι βαλίτσες σας καταστρέφονται στα αεροδρόμια | ΒΙΝΤΕΟ

Αν έχετε ταξιδέψει αρκετά με αεροπλάνο, είναι πολύ πιθανό να έχετε βρεθεί στη δυσάρεστη θέση να παραλάβετε τις βαλίτσες σε κακή κατάσταση. Ή μάλλον για να το πούμε πιο σωστά σε κακό χάλι: χτυπημένες, σκισμένες, με σπασμένα χερούλια, καμιά φορά μέχρι και τρυπημένες.

Φυσικά για τα αντικείμενα που κουβαλάτε ούτε λόγος να γίνεται! Πόσες και πόσες φορές δεν έχουν σπάσει κολόνιες, μικρές ηλεκτρικές συσκευές, και μπουκάλια κρασί που έχουν ποτίσει με το χρώμα τους όλα τα ρούχα.

Αν τώρα αναρωτιέστε τι ακριβώς συμβαίνει και παθαίνουν αυτά που παθαίνουν οι βαλίτσες, κάντε λίγο υπομονή, διότι ίσως παρακάτω να σας δείξουμε τον ένοχο για αυτήν κατάσταση. Τουλάχιστον όπως την κατέγραψε η κάμερα του κινητού ενός Αυστραλού δημοσιογράφου στο αεροδρόμιο της Χαβάης.

Μια γυναίκα υπάλληλος του αεροδρομίου πετάει τις βαλίτσες στην ειδική τσουλήθρα λες και είναι σακιά από πατάτες -αποδεικνύοντας κατά αυτόν τον τρόπο, μια πάγια δυστυχώς τακτική που ακολουθούν οι υπάλληλοι των αεροπορικών εταιρειών όταν δεν τους βλέπουν τα μάτια των επιβατών. Κάτι που εξηγεί και τις καταστροφές που αναφέραμε πιο πάνω.

Δείτε τι παθαίνουν οι βαλίτσες σας

 


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *