τροχαία

Η υποδειγματική κίνηση της Τροχαίας Ρεθύμνου που «σκλάβωσε» έναν Χανιώτη

Shares

Τα ειλικρινή του συγχαρητήρια δίνει ένας Χανιώτης σε αστυνομικούς από το Ρέθυμνο, αφού εστίασαν στο πρόβλημα που του έτυχε και με επαγγελματισμό κατάφεραν να εντοπίσουν το όχημα που χτύπησε το αμάξι του και… εξαφανίστηκε.

 

Αναλυτική η ανάρτησή του σε κοινωνικό δίκτυο:

«Χθες το βράδυ πήγαμε μια βόλτα στο Ρέθυμνο. Επιστρέφοντας από την βόλτα μας βρήκαμε το αυτοκίνητο τρακαρισμένο. Καλέσαμε την τροχαία Ρεθύμνου κυρίως για τυπικούς λόγους καταγραφής και λιγότερο για ουσιαστικούς αφού σε τέτοιες περιπτώσεις είναι απίθανο να βρεις τον υπαίτιο.

Σε ελάχιστο χρόνο από την κλήση μας, οι αστυνομικοί της τροχαίας ήταν εκεί και εξέτασαν με λεπτομέρεια το περιστατικό βρίσκοντας το χρώμα του άλλου αυτοκινήτου καθώς και κομμάτια που είχαν σπάσει. Εξέφρασαν ανθρώπινα την ενόχληση τους για το περιστατικό και έφυγαν να συνεχίσουν την δουλειά τους.

Μισή ώρα αργότερα και ενώ περιμέναμε την οδική βοήθεια, επέστρεψε η τροχαία και μας ενημέρωσε ότι βρήκε το αυτοκίνητο που μας τράκαρε και αύριο θα ολοκληρωθεί η διαδικασία.

Με απόλυτο επαγγελματισμό και αξιοποίηση όλων των στοιχείων, κατάφεραν σε ελάχιστο χρόνο να εντοπίσουν τον υπαίτιο και να μας καθησυχάσουν για την εξέλιξη του περιστατικού.

Οι αστυνομικοί της τροχαίας Ρεθύμνου κ. Αλεξάκης και κ. Τζωρτζάκης που είχαν υπηρεσία χθες το βραδυ, τιμούν την αστυνομία και αποδεικνύουν την αξία και το ήθος του Έλληνα αστυνομικού.

Σας ευχαριστούμε γιατί ενώ μπορούσατε να σταματήσετε στα τυπικά της διαδικασίας κινηθήκατε με ανθρωπιά και υπευθυνότητα επιτυγχάνοντας αυτό που εμείς θεωρούσαμε απίθανο.

Ευχαριστούμε από καρδιάς!!!»

Πηγή: zarpanews

Shares

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *