Ερωτόκριτου

Παλικαράκι από την Κρήτη μάς χαρίζει την πιο συγκλονιστική ερμηνεία του Ερωτόκριτου! | ΒΙΝΤΕΟ

Shares

Όλοι μας έχουμε ακούσει αμέτρητες φορές στίχους του Ερωτόκριτου σε εκδηλώσεις και γλέντια, αλλά είναι κάποιες φορές που ο χρόνος «παγώνει» και όλες μας οι αισθήσεις διεγείρονται από την μελωδία και την φωνή των τραγουδιστών. Μια τέτοια χαρακτηριστική στιγμή έζησαν όσοι βρέθηκαν σε ένα αυθεντικό κρητικό γλέντι η οποία καταγράφηκε σε βίντεο και κάνει εδώ και ώρες το γύρο του ίντερνετ στην Ελλάδα με χιλιάδες likes και σχόλια. Το κοπέλι που δίνει το ρυθμό και τραγουδάει, πραγματικά μαγεύει όλα τα μέλη της παρέας και μας χαρίζει μια απίστευτη ερμηνεία του Ερωτόκριτου που δύσκολα μπορούμε να συγκρίνουμε με άλλη.

Τα νεαρά άτομα της όμορφης παρέας, αφού απόλαυσαν κρητικούς μεζέδες και ρακιές, έδωσαν σειρά στη μουσική και τις μαντινάδες. Σε μία ρομαντική ατμόσφαιρα, το κοπέλι με την διακριτική συνοδεία κιθάρας και μπουζουκιού ξεκινά να τραγουδά στίχους του Ερωτόκριτου που έκαναν όλους τους φίλους γύρω του να σιωπάσουν προς απόλαυση των στιγμών…

Δείτε το βίντεο που εδώ και ώρες δεν σταματά να συγκεντρώνει αμέτρητα θετικά σχόλια στη σελίδα Η Κρήτη Είναι Μόνο Μία:

ΕΡΩΤΌΚΡΙΤΟΣ

Gepostet von Η Κρήτη Είναι Μόνο Μία am Samstag, 25. Mai 2019

Shares

3 comments

  1. Δήμητρα Α. Τασάκου

    Δεν ξέρω πώς να σας αποδείξω ότι αυτό το βίντεο το εντόπισα στο youtube τον Σεπτέμβριο του 2018,και μου άρεσε πράγματι πολύ. Είμαι η Δήμητρα Α. Τασάκου,51 ετών,φιλόλογος(από κατεύθυνση Φιλοσοφίας),μόνιμη κάτοικος Μαραθιά Δωρίδας(παραλιακό χωριό του Ν.Φωκίδας,17 χλμ. ανατολικά της Ναυπάκτου).Το ‘τρελό'(;) μου Όνειρό είναι να γίνει,τουλάχιστον το χωριό μου,ο Μαραθιάς Δωρίδας και,ΚΑΛΥΤΕΡΑ ακόμη,όλη η -απάτητη και ιδιαίτερα ορεινή-Δωρίδα ΚΡΗΤΙΚΗ ΑΠΟΙΚΙΑ. Όπως λέω κι εγώ,όταν κυβερνούν Άκαρδοι,Εμείς οι ‘κουζουλοί'(αν μου επιτρέπετε να χρησιμοποιήσω τον όρο για τον εαυτόν μου)ΑΠΛΑ Χρειαζόμαστε.

  2. Pingback: Κρητικόπουλο 6 χρονών τραγουδάει Ερωτόκριτο και μας γεμίζει υπερηφάνεια! | ΒΙΝΤΕΟDaynight.gr

  3. Pingback: Κρητικόπουλο 6 χρονών τραγουδάει Ερωτόκριτο και μας γεμίζει υπερηφάνεια! | ΒΙΝΤΕΟ – ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *