Το συγκινητικό τραγούδι του Μανώλη Κονταρού για την εποχή του κορονοϊού | ΒΙΝΤΕΟ

Shares

Κάθε του τραγούδι προκαλεί αίσθηση, κάθε του τραγούδι μιλάει απευθείας στην ψυχή μας…

Είναι το αστείρευτο ταλέντο και η αγάπη του για αυτό που κάνει, που φέρνουν τόσο σπουδαία αποτελέσματα και για αυτό δεν μας εκπλήσσει που το νέο τραγούδι του Μανώλη Κονταρού ξεχωρίζει από το πρώτο άκουσμα.

Επίκαιρο και βαθύ, εστιάζει στις δυσκολίες τις εποχής και όπως αναφέρει ο ίδιος ο Χανιώτης καλλιτέχνης: “Όλα αυτά που θα στερηθούμε αυτό το Πάσχα θα μας κάνουν να εκτιμήσουμε αξίες ζωής. Θα βγούμε πιο δυνατοί και καλύτεροι άνθρωποι την επόμενη μέρα! Να έχουμε όλοι την υγειά μας. Καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα!”

“Ήρθανε μέρες άδουλες και νύχτες ψυχοφθόρες, που ξεχωρίζουνε δικούς και καταλιούνε φίλους, σχολειά δε λειτουργούνε μπλιό, οι γ’ Εκκλησιές σφαλίξαν κι Ανάσταση θα κάνομε δίχως φιλί τσ’ αγάπης και δίχως μεταλάβωση” λένε οι γεμάτο νόημα στίχοι που έγραψε ο  Σήφης Δοκιμάκης.

Έπαιξαν οι μουσικοί: Φλογέρα – θιαμπόλι – ασκομπαντούρα: Νεκτάριος Κουναλάκης Λαούτα(κρητικό – νησιώτικο) – μαντολίνο – μαντόλα: Μανώλης Κυδωνάκης Κοντραμπάσο: Παναγιώτης Μαρακάκης Ενορχήστρωση: Παναγιώτης Μαρακάκης, Μανώλης Κυδωνάκης Ηχογράφηση: PM studio Κάμερα: Ρεγγίνα Μαρακάκη Μοντάζ: Παναγιώτης Μαρακάκης

Shares

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *