Ερωτευτείτε το χειμερινό Ρέθυμνο μέσα σε 120 δευτερόλεπτα! | ΒΙΝΤΕΟ

Shares

Το Ρέθυμνο όπως και ευρύτερα η Κρήτη είναι για τους περισσότερους άμεσα συνυφασμένο με καλοκαιρινές διακοπές, βουτιές στις ατέλειωτες παραλίες και βόλτες κάτω από τον «Ελληνικό» ήλιο. Ωστόσο, οι ντόπιοι και φυσικά πολλοί επισκέπτες που το έχουν απολαύσει και εκτός τουριστικής σεζόν, γνωρίζουν καλά πως κρύβει αμέτρητες ομορφιές και κατά την διάρκεια του Χειμώνα.

Την περίοδο που τα τοπία του Ρεθύμνου αλλάζουν, η άγρια ομορφιά του νησιού διεγείρει τις αισθήσεις μας και συχνά η ηρεμία των στιγμών αποζημιώνει για το κρύο ή τον αέρα της ημέρας…

Γράφει ο Αντώνης Τσαλίκης για το Daynight.gr

Η βροχή στην ακτή, η ένταση των χρωμάτων και η συχνά αναζωογονητική αίσθηση του κρύου συνθέτουν ένα σκηνικό που γοητεύει και τους πιο ιδιότροπους κατά την διάρκεια του χειμώνα. Το χειμερινό πρόσωπο του Ρεθύμνου όπως πολλοί αναφέρουν είναι γεμάτο εικόνες που εντυπωσιάζουν και καθιστούν την πόλη μια ιδανική επιλογή ακόμη και για χειμερινές διακοπές σε συνδυασμό με τα βουνά σε κοντινή απόσταση.

Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο λάτρης της Κρήτης Ζαμίρ και γνωστός μας από άλλα υπέροχα βίντεο, αποτυπώνει απόλυτα την χειμερινή ομορφιά που χαρακτηρίζει το Ρέθυμνο!

Δείτε το βίντεο και απολαύστε όσο δεν πάει το χειμερινό πρόσωπο του Ρεθύμνου:

Shares

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *