Ίσως, το εντυπωσιακότερο γαμήλιο βίντεο που έχει γυριστεί στην Κρήτη

Shares

Ο Βλαντιμίρ και η Ντάσα θα πρέπει οπωσδήποτε να είναι καταευχαριστημένοι με το γαμήλιο βίντεο που τους παρουσίασε ο κινηματογραφιστής του γάμου τους. Ο ταλαντούχος Λετονός Jurijs Kruze έδωσε τον καλύτερο του εαυτό και με τα εξαιρετικά πλάνα που κατέγραψε και βεβαίως το άψογο μοντάζ, μας χαρίζει ένα από τα εντυπωσιακότερα γαμήλια βίντεο που έχουν γυριστεί στην Κρήτη μας.

Με βάση το ξενοδοχείο που έμεινε το νεόνυμφο ζευγάρι και εικόνες από την ευρύτερη περιοχή της Χερσονήσου, δεν μπορούμε παρά να γοητευτούμε από όσα είδαμε και να πάρουμε μια μικρή αίσθηση από τις μοναδικές στιγμές που έζησαν τόσο ο γαμπρός και η νύφη όσο φυσικά και όλοι οι καλεσμένοι.

Η ρομαντική ατμόσφαιρα, η εξαιρετική μουσική που επιλέχθηκε, τα άκρως καλοκαιρινά πλάνα και η προσεγμένη σκηνοθεσία είναι τα στοιχεία που κάνουν το συγκεκριμένο γαμήλιο να ξεχωρίζει από πολλά άλλα που βλέπουμε συχνά δημοσιευμένα στο ίντερνετ. Συναισθήματα, χαμόγελα, αγαπημένα πρόσωπα και βεβαίως υπέροχα τοπία της Κρήτης πλάι στη θάλασσα κάνουν την παραγωγή αξέχαστη!

Δείτε το βίντεο όπως δημοσιεύτηκε στο youtube:

 

Σε αυτό εδώ το σημείο, χρήσιμο είναι να τονίσουμε πως wedding planner της συγκεκριμένης τελετής ήταν η κυρία Τατιάνα Μπελιάνκο-Μαθιουδάκη και το γραφείο της «Wedding Crete«.
Shares

1 comment

  1. Jurijs Kruze

    I’m shocked! Didn’t expect to get on a website page with my video :)) I’m really happy people like so much this video, especially Dasha and Vova. They are very beautiful couple! 🙂
    Thank you!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *