Νοτοπούλου

Τι τρέχει με Τσίπρα και Νοτοπούλου;

Shares

Οι κακές οι γλώσσες έβαλαν στο στόμα τους δύο στιγμιότυπα από πρόσφατη συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με την Κατερίνα Νοτοπούλου σε προεκλογική ομιλία του πρώτου στη Θεσσαλονίκη. Δύο φωτογραφικά στιγμιότυπα που έχουν συζητηθεί πολύ, καθώς έτσι όπως τα έχει καταγράψει ο φακός μπορούν να δημιουργήσουν παρερμηνείες.

Ξέρετε, μπορεί το κλικ να τραβηχτεί σε συγκεκριμένη χρονική στιγμή και να δημιουργήσει εσφαλμένες εντυπώσεις, χωρίς απαραίτητα να αποτυπώνει την αλήθεια και κάτι τέτοια είναι… βούτυρο στο ψωμί εκείνων που προσπαθούν να δημιουργήσουν θέμα από το πουθενά.

Γι’ αυτό κι εμείς εδώ στο Daynight.gr, ταγμένοι στην πεποίθηση ότι τα βιαστικά συμπεράσματα δεν είναι καν συμπεράσματα, θα  σας δείξουμε τις επίμαχες φωτογραφίες που απεικονίζουν τον πρωθυπουργό με την υποψήφια δήμαρχο Θεσσαλονίκης και θα σας αφήσουμε να βγάλετε τα δικά σας συμπεράσματα.

Φωτογραφία Νο1:

 

Φωτογραφία Νο2:

Νοτοπούλου

 

Όμορφα, ωραία και δημοκρατικά, σας αφήνουμε να ψηφίσετε με την ησυχία σας και σας ρωτάμε το εξής (και χίλια συγγνώμη στην Μπέτυ αν μας διαβάζει που μπαίνουμε σε αυτή τη διαδικασία):

 

Shares


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *