Θύμα άγριου ξυλοδαρμού εργαζόμενος στο πάρκινγκ του Λιμενικού Ταμείου Ρεθύμνου

Shares

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού το βράδυ του Σαββάτου έπεσε εργαζόμενος στην επιχείρηση στάθμευσης του Διαδημοτικού Λιμενικού Ταμείου Ρεθύμνου στη μαρίνα. Ο εργαζόμενος υπέστη κάταγμα στη μύτη και χρειάστηκε να νοσηλευθεί στο νοσοκομείο.

Νυχτοκάματο του τρόμου για υπάλληλο που εργάζεται στον χώρο στάθμευσης στη μαρίνα Ρεθύμνου. Πρόκειται για την επιχείρηση στάθμευσης του διαδημοτικού λιμενικού ταμείου Ρεθύμνου που στεγάζεται στην είσοδο της μαρίνας και όπου όλο το 24ωρο βρίσκεται κάποιος υπάλληλος στο κιόσκι για να εξυπηρετεί το κοινό.

Ο φερόμενος ως δράστης, σύμφωνα με πληροφορίες, κατευθύνθηκε εξαγριωμένος στο κουβούκλιο στην είσοδο του πάρκινγκ, διέλυσε την πόρτα και μαινόμενος, κατάφερε χτυπήματα στο πρόσωπο του υπαλλήλου!

Η… δικαιολογία του φερόμενου ως δράστη ήταν ότι ο εργαζόμενος δεν είχε ανοίξει στον συνήθη χρόνο την μπάρα στον διπλανό χώρο, στο βόρειο τμήμα, όπου εισέρχονται μοναχά τα οχήματα των αλιέων, στην οριοθετημένη από το διαδημοτικό λιμενικό ταμείο Ρεθύμνου, επισκευαστική ζώνη και για την οποία, όμως οι αλιείς διαθέτουν τηλεχειριστήριο…

Ο εργαζόμενος που έπεσε θύμα της επίθεσης, έχει ήδη καταθέσει μηνυτήρια αναφορά σε βάρος του φερόμενου ως δράστη, όπως μήνυση αντίστοιχα κατέθεσε και το διαδημοτικό λιμενικό ταμείο Ρεθύμνου για τις υλικές φθορές που έχουν προκληθεί σε ξένη περιουσία.

Ο εν λόγω, επίμαχος χώρος που στάθηκε αφορμή για το περιστατικό, παραμένει ανοικτός από τις 6 το πρωί, μέχρι τη 1 το μεσημέρι προς εξυπηρέτηση των επαγγελματιών αλιέων, όπως και των καταναλωτών που καταφθάνουν στο σημείο, τις συγκεκριμένες ώρες για να προμηθευτούν τα φρέσκα αλιεύματα της αρεσκείας τους.

Πηγή: ert.gr

Shares


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *