Θεσσαλονίκη: Άνοιξε η πρώτη λέσχη για καπνιστές! | ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Shares

Σε λέσχη για καπνιστές μετατράπηκε ένα από τα πιο παλιά καφέ της Κάτω Τούμπας, στη Θεσσαλονίκη. Το καφέ της οδού Παπάφη 189, που λειτουργεί από το 1994, πλέον από τις 7 Ιανουαρίου μετατράπηκε στη λέσχη «Sobrero» και τα μέλη της μπορούν να καπνίσουν και να πιουν τον καφέ τους στο εσωτερικό της.

Όπως εξηγεί ο ιδιοκτήτης της λέσχης, Σάββας Μαυροματίδης οδηγήθηκε σε αυτή την απόφαση λόγω της πτώσης του τζίρου από την εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου και σύμφωνα με τον ίδιο ο τζίρος στο μαγαζί του μειώθηκε κατά 40 %.

Απαντώντας σε όσους ισχυρίζονται ότι τα καφέ θα γίνουν λέσχες, ο κ. Μαυροματίδης τονίζει ότι δεν πρόκειται για εύκολη διαδικασία καθώς χρειάστηκαν μήνες για την δημιουργία της λέσχης.

«Θα ήθελα να καθησυχάσουμε τους αντικαπνιστές καθώς δεν είναι εύκολη η διαδικασία να δημιουργηθεί η λέσχη. Θεωρώ ότι μαγαζιά σε ποσοστό 20 % πανελλαδικά μπορούν να γίνουν λέσχες», επισημαίνει ο ίδιος στο thestival.gr.

Όποιος ενδιαφέρεται να γίνει μέλος της λέσχης μπορεί να κάνει εγγραφή στο κατάστημα και να του παραχωρηθεί η κάρτα μέλους, την οποία θα πρέπει να επιδεικνύει κάθε φορά που εισέρχεται στον χώρο.

Δείτε τι δήλωσε ο ιδιοκτήτης της λέσχης στο thestival.gr

Shares

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *