ΤΕΣΤ: Ποια ομάδα μυρμηγκιών έχει τα περισσότερα μέλη;

Shares

Ο ανταγωνισμός είναι ένας μέγεθος με το οποίο οι άνθρωποι αναμετριόμαστε καθημερινά. Πέρα όμως από τις σκληρές δοκιμασίες που βιώνουμε σε σχέσεις, σχολείο και δουλειά, υπάρχουν και πιο απλά τεστ, τα οποία μας κάνουν να στύβουμε  το μυαλό μας με την ελπίδα να ξεπεράσουμε τον διπλανό μας. Πάντα στα πλαίσια μια ευγενούς άμιλλας, πάντα στα πλαίσια της ψυχαγωγίας.

Σου έχουμε παρουσιάσει ξανά και ξανά μικρά (ή και μεγαλύτερα) τεστ. Άλλες φορές σχετικά με το IQ, άλλες κάποια γενικά που έχουν να κάνουν με την ευφυϊα κι άλλες που έχουν να κάνουν με σημαντικές ιστορικές στιγμές.

Σήμερα, λοιπόν, ήρθε η σειρά για ένα διαφορετικό από τα άλλα. Ένα «διαγώνισμα» που έχει να κάνει με την παρατηρητικότητα και την δύναμη της όρασης. Για να δούμε λοιπόν, φίλε αναγνώστη, μπορείς να λύσεις τον γρίφο;

Ιδού το ΤΕΣΤ

Ποια ομάδα μυρμηγκιών είναι εκείνη που έχει τα περισσότερα μέλη; Πρόσεξε γιατί καμιά φορά τα φαινόμενα απατούν, και η λύση δεν είναι προφανής.

Από πλευράς υποσχόμαστε, να σου δώσουμε την απάντηση -αρκεί πρώτα να κάτσεις να το σκεφτείς και να σχολιάσεις στο facebook ή στα σχόλια.

Shares

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *