Κρήτη

Τα 10 πιο εξωπραγματικά μέρη της Κρήτης που πρέπει να επισκεφθείς! | ΒΙΝΤΕΟ

Shares

Ανάμεσα σε αμέτρητα τοπία εντυπωσιακού φυσικού κάλλους, είναι αδιαμφησβήτητα δύσκολο να ξεχωρίσεις τα 10 πιο απίθανα μέρη του νησιού! Γνωστό σε όλους πως η Κρήτη είναι γεμάτη από άκρη σε άκρη με επιβλητικά φαράγγια, παραδεισένιες παραλίες και μέρη με αξεπέραστη μεσογειακή ομορφιά. Χωρίς να αναφερθούμε καθόλου στα δεκάδες σπουδαία ιστορικά αξιοθέατα που συναντά ο επισκέπτης σε κάθε νομό.

Αν και όπως είπαμε είναι αρκετά δύσκολο και βεβαίως ιδιαίτερα υποκειμενικό το να επιλέξεις το τοπ 10 προορισμών στην Κρήτη, οι συντελεστές τη γνωστής σελίδας Η Κρήτη Είναι Μόνο Μία το έκαναν και μας το παρουσιάζουν σε ένα σούπερ βίντεο…

Μια παραγωγή μερικών λεπτών που είναι γεμάτη από πανέμορφες εικόνες από τα πιο απίθανα μέρη του νησιού σύμφωνα με την γνώμη τους. 

Ξεκινώντας από το πανάρχαιο Δίκταιο  Άντρο και το ασύγκριτο φαράγγι της Σαμαριάς, η αφήγηση και οι εικόνες συνεχίζουν με το Μινωϊκό παλάτι της Κνωσσού και μερικές από τις πιο γνωστές παραλίες της Κρήτης που κάθε χρόνο συγκεντρώνουν χιλιάδες τουρίστες από κάθε γωνιά του κόσμου!

Απολαύστε το υπέροχο βίντεο και για 6 λεπτά αφεθείτε στην αυθεντική γοητεία του νησιού, ακόμη και αν διαφωνείτε με τις τοπ 10 επιλογές. Είπαμε πως οι ομορφιές που αντικρίζει κανείς στην Κρήτη είναι αμέτρητες και μια τέτοια επιλογή ιδιαίτερα δύσκολη…

 

Εναέρια πλάνα: Christian WilhelmThe Dronebook

Πηγή βίντεο: Η Κρήτη Είναι Μόνο Μία

Shares

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *