Διαφήμιση

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ

Πήδηξε από 25 μέτρα ύψος και βγήκε ζωντανός! | ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Αν πιστεύετε ότι οι βουτιές από τα 2 μέτρα σας κάνουν δεινούς κολυμβητές, τότε πρέπει να δείτε αυτόν εδώ τον θεόμουρλο νεαρό.

Όχι, απλά βούτηξε από περισσότερα από 25 μέτρα ύψος (28 πόδια για την ακρίβεια) αλλά κατάφερε να βγει ζωντανός για να διηγηθεί ύστερα την ιστορία του.

Πώς λέγεται το σημείο από το οποίο αποφάσισε να παίξει κορώνα-γράμματα τη ζωή του; Στα Γαλλικά το φωνάζουν Pont du Diable. Στα Ελληνικά θα το μεταφράζαμε ελεύθερα ως «Σημείο του Διαβόλου».

Η βουτιά, όπως θα δείτε, είναι το λιγότερο εντυπωσιακή ενώ ακόμη πιο εντυπωσιακό είναι το γεγονός πως την πραγματοποιεί με ένα τεράστιο χαμόγελο στα χείλη.

Το μόνο που ελπίζουμε είναι αν την επαναλάβει κάποια στιγμή, να φροντίσει να έχει τοποθετήσει και μία GoPro κάμερα στο σώμα του.

Δείτε τη βουτιά που έκανε ο θεόμουρλος τύπος από τα 25 μέτρα ύψος!

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version