Βρειτε μας στα Social Media
 

ΤΑΞΙΔΙ

Δείτε το γεμάτο ενδιαφέρον βίντεο που μας «ταξίδεψε» στο ιστορικό Βερολίνο

Δημοσιεύτηκε

στιςΣε ποιον δεν αρέσουν τα ταξίδια και η “ανακάλυψη” νέων πόλεων ιδιαίτερα στο εξωτερικό! Δεν υπάρχουν πιο απολαυστικές ημέρες από εκείνες που χαλαρώνουμε στους δρόμους ενός προορισμού που δεν γνωρίζ0υμε, παρά μόνο μέσα από ταξιδιωτικούς οδηγούς και εικόνες που έχουμε δει στην τηλεόραση. Οι νέες εμπειρίες μας γεμίζουν με θετική διάθεση και ενδιαφέρον για ακόμη περισσότερα ταξίδια. Όπως ακριβώς συμβαίνει και με την travel blogger Olga-Maria Riante που δεν σταματά να ταξιδεύει. Τελευταία της “στάση” το ιστορικό Βερολίνο, όπου και μας ξεναγεί μέσα από το υπέροχο βίντεο που δημοσίευσε στο youtube.

Η νεαρή ταξιδιώτισσα απόλαυσε τις ημέρες διακοπών στο Βερολίνο και παράλληλα κατέγραψε στην κάμερά της πλάνα από τα σημαντικότερα μέρη που επισκέφτηκε. Όλα τα αξιοθέατα όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο έχουν μεγάλο ιστορικό ενδιαφέρον και οι σύντομες παρουσιάσεις της Όλγας-Μαρίας μας κερδίζουν τη προσοχή.

Μέσα σε 10 μόλις λεπτά η ταλαντούχα παραγωγός του βίντεο μας παίρνει από “το χέρι” και μας κάνει βόλτα στις περισσότερες περιοχές και αξιοθέατα της πόλης, τόσο κατά την διάρκεια της ημέρας όσο και της νύχτας όταν η πόλη αλλάζει εντελώς όψη.

Δείτε το παρακάτω ταξιδιωτικό βίντεο και απολαύστε το Βερολίνο που είναι ένας must προορισμός!

Παραγωγή βίντεο: Olga-Maria Riante

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap