Διαφήμιση

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ

Η συγκλονιστική στιγμή που η καταστροφική λάβα ΚΑΤΑΚΑΙΕΙ την Χαβάη! | ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Ένα μόνο πράγμα μπορεί να ξεπεράσει την φωτιά στην καταστροφική της μανία κι αυτό δεν είναι άλλο από την υγρή της μορφή: τη λάβα δηλαδή.

Ευτυχώς, οι περισσότεροι από εμάς δεν έχουμε έρθει ποτέ σε πραγματική επαφή μαζί της. Στην χώρα μας δεν έχει εκραγεί ηφαίστειο εδώ και πάρα μα πάρα πολύ καιρό.

Δεν συμβαίνει όμως το ίδιο και με το εξωτικό νησί της Χαβάης, αφού εκεί οι εκρήξεις ηφαιστείων είναι ένα πολύ συχνό (και καταστροφικό) φαινόμενο.

Μάλιστα, κάποιοι γενναίοι -αν όχι τρελοί- κινηματογραφιστές είχαν το θάρρος και την τύχη να την κινηματογραφήσουν πραγματικά την ώρα που κατακαίει τόσο το έδαφος όσο και τη θάλασσα της Χαβάης.

Μιλάμε για 68 δευτερόλεπτα όπου όλη η καταστροφική μανία της φύσης ξεδιπλώνεται σε όλο της το τρομακτικό μεγαλείο.

Δείτε τη λάβα να καίει την Χαβάη


Ευτυχώς, όπως μπορείτε να δείτε, η λάβα δεν απειλεί κατοικημένες περιοχές, απλά χύνεται στον ωκεανό δημιουργώντας μία εικόνα βγαλμένη από την «Αποκάλυψη» του Ιωάννη.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version