Βρειτε μας στα Social Media
 

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ

Να τι παθαίνουν οι βαλίτσες μας στα αεροδρόμια, όσο τις περιμένουμε να βγουν στον χώρο παραλαβής | ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Όταν αφήνουμε τις βαλίτσες μας στις ευγενικές κοπέλες των γκισέ στα αεροδρόμια, ενδόμυχα έχουμε πάντοτε έναν φόβο. Που θα πάνε; Ποιος θα τις φυλάξει; Θα τους συμπεριφερθούν σωστά; Άραγε, η κολόνια μας θα αντέξει στην πτήση;

Δυστυχώς όμως, εκτός από το ότι υπάρχουν βάσιμες πιθανότητες να μην τους συμπεριφερθούν σωστά, ελλοχεύει κι άλλος κίνδυνος πολύ χειρότερος: κάποιος να τους βάλει χέρι, κλέβοντας ό,τι μπορεί.

Στην πτήση από Ίμπιζα για Μαδρίτη της Ryanair ένας επιβάτης κατέγραψε ένα πολύ άβολο σκηνικό κατά το οποίο φαίνεται ένας υπάλληλος του αεροδρομίου να «ψαχουλεύει» μία βαλίτσα και να κλέβει ό,τι μπορεί -ένα ηχείο στην περίπτωση αυτή.

Ο ταξιδιώτης ειδοποίησε την ασφάλεια του αεροδρομίου, η αστυνομία έπιασε τον δράστη, εκείνος ομολόγησε την πράξη του, και τελικά το κλεμμένο ηχείο επέστρεψε στον έφηβο κάτοχό του που πήγαινε προς Μαδρίτη με τη μητέρα του.

Ο κλέφτης, όπως ήταν φυσικό, απολύθηκε. Μένει τώρα να οριστεί η ημερομηνία της δίκης του. Το περίεργο μάλιστα ήταν ότι ο υπάλληλος του αεροδρομίου είχε μόλις τρεις μέρες στη δουλειά, όπως μας πληροφορεί η τοπική εφημερίδα «Diario de Ibiza», που εξασφάλισε και το βίντεο…

Δείτε πως έβαλε «χέρι» στις βαλίτσες

https://www.youtube.com/watch?time_continue=6&v=PsnF7iP_3ps

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap