Διαφήμιση

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ

Τρίχρονος γλυκούλης ομολογεί στην μάνα του πως δεν έχει κοπέλα και τρελαίνει το internet! | ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

“Σαρώνει” στο ίντερνετ το βίντεο ενός μικρού αγοριού, μόλις 3 ετών, ο οποίος παραπονιέται στη μαμά του ότι δεν έχει κορίτσι.

Σχεδόν 10 εκατομμύρια views έχει κάνει το βίντεο, με έναν αξιολάτρευτο μικρούλη, ο οποίος, μεταξύ άλλων, εκφράζει το παράπονό του στη μαμά του, που δεν έχει καμία κοπέλα. Ο λόγος για τον 3χρονο Noel, ο οποίος με ενθουσιασμό περιγράφει στη μαμά του, τη αγάπη του για τους δεινόσαυρους. Είναι οι αγαπημένοι του. ειδικά, ο τυραννόσαυρος TRX. Επίσης, του αρέσει πολύ η ταινία Ghostbusters και θα ήθελα και ο ίδιος να είναι κυνηγός φαντασμάτων!

Κάποια στιγμή, η μαμά του ρωτάει το Noel, αν στον παιδικό έχει κάνει φίλους. Και αν μέσα σε αυτούς είναι και κοριτσάκια. Και τότε, ο μικρούλης με ένα παράπονο, γύρισε και της είπε: «Δεν έχω κοπέλα μαμά».

Δείτε το βίντεο:

thecaller.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version