Βρειτε μας στα Social Media

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ

Τραγικό τέλος στην υπόθεση του 36χρονου Λαέρτη

Διαφήμιση

Δημοσιεύτηκε

στις

Λαέρτης

Σε μία ακτή της Άνδρου έκλεισε με τον πλέον τραγικό τρόπο η υπόθεση της εξαφάνισης του 36χρονου διανομέα φαγητού Λαέρτη Μπεγιάι, τον Απρίλιο του 2019. Αστυνομία και Λιμενικό που ερευνούν το πώς βρέθηκε η σoρός του σε αυτό το σημείο, καταλήγουν στο ενδεχόμενο να έπεσε στην θάλασσα από το πλοίο με το οποίο ταξίδευε προς την Μύκονο.

Ο Λαέρτης είχε εξαφανιστεί κάτω από περίεργες συνθήκες τα μεσάνυχτα της Τρίτης 19 Απριλίου του 2019, αφού είχε επισκεφτεί το σπίτι φίλου του στη Νέα Ιωνία. Ο ίδιος διέμενε με την οικογένεια του στα Άνω Πατήσια, όπου υποτίθεται ότι μετά την επίσκεψη κατευθύνθηκε πεζός.

Από το σύνολο των μαρτυριών και των καταθέσεων που είχαν συγκεντρώσει οι αξιωματικοί της Ασφάλειας εκείνη την περίοδο δεν προέκυψε κανένα απολύτως στοιχείο που να οδηγούσε είτε σε δολοφονία, είτε σε οικειοθελή εξαφάνιση του 36χρονου.

Ανάμεσα στα στοιχεία που μελετούσαν τότε ήταν και το ότι είχε κανονίσει να εργαστεί την τουριστική σεζόν στη Μύκονο, όμως ούτε οι γονείς, ούτε οι στενοί του φίλοι κατέθεσαν ότι επρόκειτο να ταξιδέψει την ημέρα της εξαφάνισής του.

Από τότε δεν προέκυψε κανένα άλλο ουσιαστικό στοιχείο, ούτε από την αστυνομική έρευνα, αλλά ούτε από την παράλληλη έρευνα που πραγματοποιούσε ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης, αν και σε αυτή την έρευνα προέκυπτε η πρόθεση του Λαέρτη να εργαστεί στην Μύκονο.

Η ανακάλυψη ενός σώματος σε προχωρημένη αποσύνθεση σε ακτή της Άνδρου, πριν από λίγες ημέρες, ξανανοίγει τον φάκελο, αφού από δείγμα γενετικού υλικού ταυτοποιήθηκε ότι πρόκειται για τον 36χρονο Λαέρτη Μπεγιάι. Για τους αστυνομικούς το γεγονός αυτό δείχνει ότι τελικά την επόμενη ημέρα της εξαφάνισής του επιβιβάστηκε σε πλοίο με προορισμό την Μύκονο, και κάτω από άγνωστες συνθήκες βρέθηκε στην θάλασσα, με το τραγικό αυτό αποτέλεσμα.

Πηγή: astinomiko

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση ypen
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση expoyachtingcrete
Διαφήμιση agroexpoierapetra
Διαφήμιση ypen
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση expoyachtingcrete
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση vision
Διαφήμιση
Διαφήμιση agroexpo

ΔΗΜΟΦΙΛΗ