Διαφήμιση

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ

Εφιαλτικό θαλάσσιο σκουλήκι 10 μέτρων εμφανίστηκε στη Νέα Ζηλανδία! ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Σε ένα διάσημο μυθιστόρημα επιστημονικής φαντασίας, το θρυλικό Dune, διαβάζουμε για γιγάντια σκουλήκια, εκατοντάδων μέτρων που ζουν μέσα στην άμμο. Επειδή όμως, ως γνωστόν, η πραγματικότητα ξεπερνά κάθε φαντασία, ήρθε στο φως της δημοσιότητας ένα βίντεο με ένα τερατώδες θαλάσσιο σκουλήκι!

Δε μιλάμε για κάποιο πλάσμα σε μέγεθος ανθρώπου αλλά ένα πελώριο, μακρύ τέρας 10 μέτρων βγαλμένο από τον χειρότερο εφιάλτη μας.

Τι ακριβώς είναι αυτό το πλάσμα; Οι επιστήμονες δεν ανησυχούν αφού όπως λένε πολύ συχνά εμφανίζονται αυτά τα ζώα στον βυθό της Νέας Ζηλανδίας.

Εκείνο όμως που προκαλεί ακόμα μεγαλύτερη εντύπωση είναι η αντίδραση των δυτών: κάθονται ατάραχοι όσο κινηματογραφούν αυτόν τον ζωντανό εφιάλτη!

Τι να πει κανείς για κάτι τέτοιους ανθρώπους;

Δείτε το σκουλήκι που έχει γίνει viral

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version