Διαφήμιση

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ

Τι βλέπεις; Μια παραλία ή μια πόρτα; Κάνε το τεστ που προκάλεσε… πονοκέφαλο στο ίντερνετ!

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Κατά καιρούς κυκλοφορούν διάφορα τεστάκια-σπαζοκεφαλιές στο διαδίκτυο τα οποία είναι η αλήθεια πως σου προκαλούν πονοκέφαλο μέχρι να βρεις την σωστή απάντηση.

Θυμάστε την εικόνα με την κρυμμένη γάτα ανάμεσα στις κουκουβάγιες που σας είχαμε δείξει πριν από μερικές μέρες; (δείτε εδώ). Μιλάμε για εικόνες που πραγματικά σε… ζαλίζουν και σε κάνουν να ξύνεις το κεφάλι σου με απορία!

Μια παρόμοια κυκλοφόρησε πρόσφατα κι έκανε το γύρω του διαδικτύου. Η συγκεκριμένη φωτογραφία-οφθαλμαπάτη ανέβηκε στο twitter προφίλ του 9GAG και καλεί τους χρήστες να απαντήσουν αν πρόκειται για μια παραλία τραβηγμένη κάθετα ή μια πόρτα φωτογραφημένη με ζουμ.

Εσείς τι πιστεύετε;

 

 

Για την απάντηση, το μόνο που χρειάζεται είναι το εξής απλό: να γυρίσεις τη φωτογραφία κατά 90 μοίρες! Τότε είναι που θα δεις μπροστά σου ξεκάθαρα ότι πρόκειται για μια πανέμορφη παραλία και όχι βέβαια για μια πόρτα.

Το ξεκαθάρισε, άλλωστε, αυτή η χρήστρια με το παρακάτω ποστάρισμά της:

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version