Διαφήμιση

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ

Απίστευτη γιαγιά παλεύει παθιασμένα να σβήσει το τατουάζ του εγγονού της | ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Δεν έχουμε σταματήσει να γελάμε από την ώρα που είδαμε αυτό το απίθανο βίντεο που δημοσιεύτηκε στην μακρινή Βραζιλία! Το σκηνικό είναι τραγελαφικό καθώς σε μία κλασική επίσκεψη εγγονιού στο σπίτι της γιαγιάς, εκείνη ανακαλύπτει πως ο πολυαγαπημένος της έχει τατουάζ στο δεξί χέρι. Σαν να μην έφτανε αυτό για να πλησιάσει το εγκεφαλικό η ηλικιωμένο, ο μουστακαλής 35άρης της απάντησε πως το κράταγε μυστικό για 15 χρόνια!

Όπως μπορείτε να δείτε με τα μάτια σας στο βίντεο, η έξαλλη γιαγιά πήρε αμέσως από την κουζίνα ένα σφουγγαράκι πιάτων και με μανία προσπαθούσε να σβήσει το τατουάζ από το μπράτσο του. Στην τραπεζαρία του σπιτιού εξελίχθηκαν σκηνές απείρου κάλους, αλλά το τατουάζ (φυσικά) δεν έλεγε να φύγει παρά το εμμονικό τρίψιμο της γιαγιάς που δεν θα ησύχαζε αν δεν το έσβηνε…

Δείτε το βίντεο και απολαύστε την απίστευτη Βραζιλιάνα γιαγιά που άνετα θα μπορούσε να είναι Ελληνίδα:

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version