Βρειτε μας στα Social Media
 

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ

Άσχημο παιχνίδι της μοίρας: Έμεινε τετραπληγικός προσπαθώντας να εκπληρώσει τάμα

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση XALKIADAKIS
Διαφήμιση XALKIADAKIS

Σοκαρισμένοι παραμένουν οι κάτοικοι της Αμαρύνθου από τον σοβαρό τραυματισμό του 24χρονου ανήμερα των Θεοφανείων. Ο νεαρός βούτηκε στα νερά, σύμφωνα με το έθιμο, όμως τραυματίστηκε σοβαρά στον αυχένα, με αποτέλεσμα να υποστεί ολική τετραπληγία. 
Η κατάστασή του παραμένει κρίσιμη. Όλοι μιλούν για ένα πολύ ευαίσθητο παιδί, που έπεσε στα νερά για να εκπληρώσει ένα τάμα για τον άρρωστο αδελφό του.
Μαζί με τον πατέρα του ξεκίνησαν από την Δροσιά Ευβοίας για την Αμάρυνθο προκειμένου να ρίξουν μόνοι τους τον Τίμιο Σταυρό γιατί ήθελαν, σύμφωνα με πληροφορίες, με αυτό τον τρόπο να στρέψουν τις προσευχές τους στον αδερφό του νεαρού, ο οποίος πάσχει από λευχαιμία.
Όμως η μοίρα του έπαιξε άσχημο παιχνίδι, αφού τραυματίστηκε πολύ σοβαρά. Ανήμερα τα Χριστούγεννα μάλιστα ο 24χρονος είχε γίνει δότης μυελού των οστών και μέσω ανάρτησής  του είχε παροτρύνει και άλλους να ακολουθήσουν το παράδειγμά του.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο 25χρονος έγινε εθελοντής δότης μυελού των οστών με σκοπό να βοηθήσει τον αδερφό του.
Σύμφωνα με τους γιατρούς οι επόμενες ώρες είναι κρίσμες για την πορεία της υγείας του νεαρού, ενώ οι γονείς αγωνιούν για την τύχη και των δυο τους παιδιών.
Η κατάσταση της υγείας του παραμένει σοβαρή, καθώς έχει διαπιστωθεί σοβαρή κάκωση στον αυχένα, η οποία επηρεάζει και τη λειτουργία του νωτιαίου μυελού.
Στο πλευρό της οικογένειας του νεαρού βρίσκονται συγγενείς και φίλοι που προσπαθούν να δώσουν κουράγιο.
Δείτε περισσότερα στο βίντεο:

Πηγή: star

Διαφήμιση
Διαφήμιση
emvolio
Διαφήμιση
Διαφήμιση
emvolio
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap