Βρειτε μας στα Social Media

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ

Τα γενέθλιά του γιόρτασε ο μικρός Αντώνης στη Βοστώνη | ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση xalkiadakis
Διαφήμιση xalkiadakis

Την μεγάλη της χαρά μετέφερε η μητέρα του μικρού Αντώνη, κα. Χαρά Θωμά, σε δηλώσεις της στα κυπριακά Μέσα από τη Βοστώνη, όπου βρίσκεται η οικογένεια.

«Είναι μεγάλη η συγκίνηση και η χαρά που νιώθουμε. Η αλήθεια είναι ότι δεν νιώσαμε ποτέ μόνοι γιατί είναι πολλά τα μηνύματα στήριξης που λαμβάνουμε καθημερινά από τον κόσμο. Ο Αντώνης μας, έχει τα γενέθλιά του. Γίνεται δύο ετών και είναι το καλύτερο δώρο για αυτόν», είπε η κα. Θωμά.

«Είμαστε συγκινημένοι και ευχαριστούμε όλο τον κόσμο, την κοινωνία, την πολιτεία, για όλο αυτό που ζούμε που είναι πρωτόγνωρο. Έγινε η χορήγηση και είμαστε σε φάση αποκατάστασης, ακολουθούν φυσιοθεραπείες, λογοθεραπείες, συνάντησε με όλες της ειδικότητες της ειδικής κλινικής. Οι γιατροί είναι πολύ ενθουσιασμένοι, είναι το δεύτερο παιδί στο νοσοκομείο που λαμβάνει την θεραπεία και είμαστε πολύ αισιόδοξοι. Είναι ακόμα μικρός και έχουμε προλάβει την εξέλιξη της νόσου», συμπλήρωσε.

Το μήνυμα στον μικρό Παναγιώτη – Ραφαήλ

«Ο Αντώνης είναι το δεύτερο παιδί που δέχεται αυτή την θεραπεία στην Βοστώνη, ενώ συνολικά στις ΗΠΑ έλαβαν αυτή την θεραπεία συνολικά 120 παιδιά», είπε αναφερόμενη στη νόσο του γιού της, ενώ έστειλε και το μήνυμά της στον Παναγιώτη Ραφαήλ από την Ελλάδα που παλεύει και εκείνος για τη ζωή του με την ίδια ασθένεια.

«Θέλω να μεταφέρω τις ευχές μας στον μικρό Παναγιώτη που δίνει αγώνα για να έρθει στη Βοστώνη για να λάβει τη γονιδιακή θεραπεία».

Οι επόμενες κινήσεις για τον Αντώνη

Όσον αφορά στις διαδικασίες που θα ακολουθηθούν από εδώ και πέρα, η μητέρα του μικρού Αντώνη είπε πως τους επόμενους δύο μήνες θα παραμείνουν στην Βοστώνη για να χορηγηθούν στο παιδί οι απαραίτητες θεραπείες.

«Από αύριο μπαίνουμε σε κανονικό πρόγραμμα θεραπειών. Ο Αντώνης θα παρακολουθηθεί από Φυσιοθεραπευτή, Λογοθεραπευτή και Εργοθεραπευτή. Την Δευτέρα θα βρεθούμε στην SMA, κλινική η οποία προσφέρει όλες τις ειδικότητες γιατρών και θα παρακολουθείται για δύο μήνες, ώστε να αποκατασταθεί η υγεία του όσο καλύτερα γίνεται», εξήγησε.

Ακούστε σε video τις δηλώσεις της

Πηγή:infokids

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση louvro
Διαφήμιση vision
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση cretan
Διαφήμιση louvro
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision
Διαφήμιση
Διαφήμιση gialos
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap