Βρειτε μας στα Social Media
Διαφήμιση minoan

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ

Τα 10 «συμβόλαια θανάτου» που άλλαξαν την αθηναϊκή νύχτα

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση xalkiadakis
Διαφήμιση xalkiadakis

Το «συμβόλαιο θανάτου», με θύμα τον 54χρονο «Παναγή» ή «Κάβουρα», έξω από σπίτι που διέμενε στην οδό Κατσαντώνη 80 στα Μανιάτικα του Πειραιά, ήρθε να προστεθεί στον κύκλο του αίματος που ξεκίνησε τον Μάιο του 2017 με τη δολοφονία του μπόντι μπίλντερ, Βασίλη Γρίβα, επιβεβαιώνοντας ότι το μεγάλο ξεκαθάρισμα στην αθηναϊκή νύχτα δεν έχει τελειώσει.

Μεγάλο προβληματισμό στους αρμόδιους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ. προκαλεί το γεγονός ότι το θύμα δεν διέμενε μόνιμα στην Αθήνα, αλλά είχε έρθει πριν από λίγες ημέρες για να επισκεφτεί συγγενείς του. Ο 54χρονος τα τελευταία χρόνια διέμενε στην Κεφαλονιά, έχοντας πιθανότατα απομακρυνθεί από πρόσωπα και καταστάσεις του παρελθόντος. Το παρελθόν του, όμως, όχι μόνο δεν τον ξέχασε αλλά φρόντισε να κοπεί με Kalashnikov το νήμα της ζωής του, προλαβαίνοντας σε χρόνο ρεκόρ να συλλέξουν πληροφορίες για την παρουσία του στα Μανιάτικα του Πειραιά και να οργανώσουν το σχέδιο εκτέλεσης του. Αυτό ακριβώς είναι το στοιχείο που προβληματίζει τις Αρχές, καθώς ένα «συμβόλαιο θανάτου» απαιτεί χρόνο για να σχεδιαστεί και να εκτελεστεί.

Είναι δεδομένο ότι θα κληθεί για «συζήτηση» στην Υποδιεύθυνση Εγκλημάτων Κατά Ζωής, ο 38χρονος Β.Ζ. -από τα πιο ισχυρά «κεφάλια» πλέον της αθηναϊκής νύχτας-, καθώς διατηρούσε φιλικές σχέσεις με το θύμα. Μάλιστα, άτομα που γνωρίζουν καλά τον χώρο, λένε ότι ο 54χρονος «Παναγής» ήταν κάτι σαν μέντορας για τον 38χρονο, ο οποίος τον Οκτώβριο του 2018 γλίτωσε από θαύμα, καθώς το Kalashnikov των επίδοξων εκτελεστών του έπαθε εμπλοκή και παρά τον τραυματισμό του επέζησε. Ο λόγος για την απόπειρα δολοφονίας στην Ακτή Κονδύλη, που συνδέθηκε με τη δολοφονία, τον Ιούνιο του 2018, του «καράφλα» ή «σαμπρέλα» ή «νταίζη» ορκισμένου εχθρού του.

Περισσότεροι «νονοί», μικρότερη… πίτα

Την ίδια ώρα, μεγάλο προβληματισμό στην ΕΛ.ΑΣ. προκαλεί το γεγονός ότι ο κύκλος του αίματος δεν λέει να κλείσει, παρότι έχουν φύγει από τη μέση «βαριά» ονόματα την τελευταία διετία, με κορυφαίο αυτό του επονομαζόμενου «άρχοντα» της αθηναϊκής νύχτας, Βασίλη Στεφανάκου. Στο μεσοδιάστημα -από τη δολοφονία Βασίλη Γρίβα μέχρι αυτή του «Παναγή», έχουν χάσει τη ζωής τους συνολικά 10 άτομα (σ.σ. χωρίς να υπολογίζουμε τον «Αυστραλό» Γιάννη Μακρή). Πρόκειται για ένα μεγάλο ξεκαθάρισμα μεταξύ των «νονών», που ανάλογο είχε να συμβεί από την περίοδο 2005-2009, όταν άλλαξε ο χάρτη της νύχτας.

Οι πολύπειροι αξιωματικοί της Ασφάλειας, εκτιμούν ότι βρισκόμαστε και τώρα σε μία ανάλογη περίοδο, όπου θα προκύψουν νέου «ηγεμόνες», ίσως πιο σκληροί και αδίστακτοι από τους προηγούμενους. Το γεγονός, άλλωστε, ότι λόγω της οικονομικής κρίσης το χρήμα στη νύχτα έχει μειωθεί, καθιστά ακόμα μεγαλύτερη τη «δίψα» των επίδοξων «νονών» και τον «μπράβων» τους.

Πηγή:reader.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση louvro
Διαφήμιση vision
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση cretan
Διαφήμιση cretan
Διαφήμιση minoan
Διαφήμιση louvro
Διαφήμιση anek
Διαφήμιση vision
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση gialos
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap