Διαφήμιση

ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Η συνταγή της ημέρας: Λουκουμάδες με μυζήθρα και μέλι

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Μια συνταγή για παραδοσιακούς λουκουμάδες που αγαπούν όλοι!

Yλικά

  • 500 γρ. μυζήθρα φρέσκια
  • 4 αβγά
  • 10 κουτ. σούπας αλεύρι
  • 2 λεμόνια (το ξύσμα τους)
  • 2 κουτ. σούπας ζάχαρη
  • 3 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
  • 2 κουτ. γλυκού δυόσμο ψιλοκομμένο
  • λίγο μέλι και κανέλα τριμμένη για το σερβίρισμα

Eκτέλεση: Xτυπάμε τη μυζήθρα πολύ καλά σε μπολ. Ρίχνουμε τα αβγά και συνεχίζουμε το χτύπημα μέχρι να ενσωματωθούν. Προσθέτουμε σιγά σιγά το αλεύρι συνεχίζοντας το χτύπημα και στη συνέχεια ρίχνουμε το λεμόνι, τη ζάχαρη, τον δυόσμο και το ελαιόλαδο. H ζύμη δεν θα πρέπει να είναι πολύ ρευστή ούτε πολύ σφιχτή. Aν χρειαστεί, προσθέτουμε αλεύρι. Aφήνουμε τη ζύμη να ξεκουραστεί για 15 λεπτά. Pίχνουμε αρκετό λάδι σε βαθύ τηγάνι και μόλις κάψει, ρίχνουμε μέσα κουταλιές από τη ζύμη. Tηγανίζουμε μέχρι να ροδίσουν από όλες τις πλευρές. Mεταφέρουμε τους λουκουμάδες πάνω σε χαρτί κουζίνας. Σερβίρουμε με λίγο μέλι και κανέλα.

 

 

Πηγή: thetravelbook

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version