Διαφήμιση

ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Η συνταγή της ημέρας: Εύκολο παγωτό φράουλα

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Εύκολο παγωτό φράουλα χωρίς πολλά υλικά και χωρίς αυγά από τον Στέλιο Παρλιάρο.

ΥΛΙΚΑ:

400 γρ. φράουλες

500 γρ. γάλα φρέσκο

250 γρ. ζάχαρη άχνη

χρωματιστά μικρά τρουφάκια

θήκες παγωτού από βάφλα

Πολτοποιούμε τις φράουλες πάρα πολύ καλά, προσθέτουμε τη ζάχαρη και ανακατεύουμε. Στη συνέχεια προσθέτουμε το γάλα και συνεχίζουμε το ανακάτεμα. Αδειάζουμε το μείγμα στην παγωτομηχανή και το αφήνουμε για 45’ περίπου, μέχρι να σφίξει. Στη συνέχεια το αδειάζουμε σε μπολ και το διατηρούμε στην κατάψυξη. Εάν δεν διαθέτουμε παγωτομηχανή, το τοποθετούμε στην κατάψυξη και το χτυπάμε ανά μισή ώρα με ένα σύρμα για 5-6 φορές. Το διατηρούμε στην κατάψυξη. Όταν πρόκειται να σερβίρουμε, γεμίζουμε τις θήκες, αναποδογυρίζουμε και βουτάμε το παγωτό μέσα στα τρουφάκια.

 

Πηγή: steliosparliaros

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version