ΔΙΑΤΡΟΦΗ
Η συνταγή της ημέρας: Εύκολο παγωτό φράουλα
Εύκολο παγωτό φράουλα χωρίς πολλά υλικά και χωρίς αυγά από τον Στέλιο Παρλιάρο.
ΥΛΙΚΑ:
400 γρ. φράουλες
500 γρ. γάλα φρέσκο
250 γρ. ζάχαρη άχνη
χρωματιστά μικρά τρουφάκια
θήκες παγωτού από βάφλα
Πολτοποιούμε τις φράουλες πάρα πολύ καλά, προσθέτουμε τη ζάχαρη και ανακατεύουμε. Στη συνέχεια προσθέτουμε το γάλα και συνεχίζουμε το ανακάτεμα. Αδειάζουμε το μείγμα στην παγωτομηχανή και το αφήνουμε για 45’ περίπου, μέχρι να σφίξει. Στη συνέχεια το αδειάζουμε σε μπολ και το διατηρούμε στην κατάψυξη. Εάν δεν διαθέτουμε παγωτομηχανή, το τοποθετούμε στην κατάψυξη και το χτυπάμε ανά μισή ώρα με ένα σύρμα για 5-6 φορές. Το διατηρούμε στην κατάψυξη. Όταν πρόκειται να σερβίρουμε, γεμίζουμε τις θήκες, αναποδογυρίζουμε και βουτάμε το παγωτό μέσα στα τρουφάκια.
Πηγή: steliosparliaros
-
Ρέθυμνο3 ημέρες πριν
Ρέθυμνο: Δραματικές σκηνές στην παραλία – 6χρονο κορίτσι παρασύρθηκε από ρεύματα
-
Ρέθυμνο2 ημέρες πριν
Ρέθυμνο: Αυτός είναι ο αστυνομικός που βούτηξε για να σώσει την 6χρονη! | ΒΙΝΤΕΟ
-
XANIA2 ημέρες πριν
Τρομακτικό τροχαίο στα Χανιά – Νεκρός οδηγός σε σφοδρή σύγκρουση στον ΒΟΑΚ | ΦΩΤΟ
-
ΚΡΉΤΗ2 ημέρες πριν
Και όμως… κάποτε η Κρήτη ήταν ο βυθός μιας πανάρχαιας θάλασσας!