Βρειτε μας στα Social Media
 

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ

Σόιμπλε: Γιατί δεν έχει κάνει ακόμα το εμβόλιο του κορονοϊού

Δημοσιεύτηκε

στιςΓια τους λόγους που δεν έχει κάνει ακόμη το εμβόλιο του κορονοϊού μίλησε, μεταξύ άλλων, στην οικονομική επιθεώρηση Handelsblatt ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.
Απαντώντας σε σχετική ερώτηση ο «σκληρός» πολιτικός, ο οποίος σήμερα είναι 78 ετών, είπε: «θα το κάνω, αλλά ακόμη δεν έχει έρθει η σειρά μου, διότι δεν έχω κλείσει τα 80 και δεν θέλω να πάρω τη σειρά άλλου».
Μάλιστα σε άλλη ερώτηση για το εάν οι βουλευτές πρέπει λάβουν προτεραιότητα, ο πρόεδρος του γερμανικού κοινοβουλίου εξήγησε πως «υπάρχει συγκεκριμένη σειρά προτεραιότητας. Προηγούνται οι ηλικιωμένοι και το ιατρικό προσωπικό».
«Σε άλλες χώρες, κάποιοι επώνυμοι -όχι μόνον πολιτικοί- κάνουν το εμβόλιο ως ένα είδος καμπάνιας υπέρ του εμβολιασμού. Στη Γερμανία, όμως, ο κόσμος είναι ούτως ή άλλως διατεθειμένος να εμβολιαστεί», προσέθεσε.
Όσον αφορά στην υποψηφιότητά του στις βουλευτικές εκλογές του Σεπτεμβρίου, ο άλλοτε ομοσπονδιακός υπουργός Οικονομικών της χώρας ανέφερε: «Ήταν μια επιθυμία την οποία μου εξέφρασε η τοπική οργάνωση στην εκλογική μου περιφέρεια, καθώς και άλλοι κομματικοί φίλοι, κυρίως νεότερης ηλικίας. Η απόφαση δεν ήταν εύκολη, διότι στην ηλικία μου δεν μπορώ να εγγυηθώ ότι θα ολοκληρώσω την κοινοβουλευτική περίοδο. Ακόμα όμως αισθάνομαι δυνατός και, κυρίως, το απολαμβάνω», κατέληξε.
Πηγή: athensvoice

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap