Διαφήμιση

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ

Σοκ στον ποδοσφαιρικό πλανήτη: Σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο ο Άλεξ Φέργκιουσαν

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Νικητής από το δυσκολότερο αγώνα της ζωής του καλείται να βγει ο θρυλικός Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, ο οποίος εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Ο πρώην προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ νοσηλεύεται μάλιστα σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο του Μάκλσφιλντ «Salford Royal», λόγω αιματώματος στον εγκέφαλο!

 Η είδηση έχει προκαλέσει σοκ σε όλο τον ποδοσφαιρικό πλανήτη και όχι μόνο, καθώς τα νέα που έρχονται από το Νησί δεν είναι καθόλου ενθαρρυντικά.
 Αν και αρχικά γράφτηκε πως ο 76χρονος προπονητής θα υποβάλλονταν απόψε (05/05) σε χειρουργική επέμβαση, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ενημέρωσε πως ο Φέργκιουσον έχει ήδη βγει από το χειρουργείο και αναρρώνει.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» τονίζουν πως η διαδικασία στέφθηκε με επιτυχία, ωστόσο ο Σερ Άλεξ θα χρειαστεί αρκετές μέρες εντατικής θεραπείας για να αναρρώσει.

Διαβάστε περισσότερα στο Onsports.gr

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version