Βρειτε μας στα Social Media

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ

Με αυτόν τον τρόπο θα κάνετε τα παιδιά σας πλούσια | ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο 39χρονος Ρομπ Γκάρντερ με έδρα το Λονδίνο, λέει ότι εάν βάζετε αυτό το ποσό στην άκρη κάθε μέρα μέχρι τα παιδιά σας να φτάσουν στην ηλικία των 10 ετών, αυτό μπορεί να μετατραπεί σε ένα συνταξιοδοτικό πακέτο ύψους 1, 3 εκατομμυρίων ευρώ όταν θα φτάσουν στην ηλικία των 65 ετών.

Στην ομιλία του, εξηγεί πως οι γονείς πρέπει να φτιάξουν ένα συνταξιοδοτικό πρόγραμμα για το παιδί τους την ημέρα που θα γεννηθεί. Στη συνέχεια, θα πρέπει να συνεισφέρουν 6 ευρώ κάθε μέρα μέχρι το παιδί τους να γίνει 10 ετών, κάτι που αντιστοιχεί ουσιαστικά σε περίπου 7,5 ευρώ την ημέρα λόγω φορολογικών ελαφρύνσεων.

Τι λέει για το πώς θα κάνετε πλούσια τα παιδιά σας ο ειδικός;


Ο ειδικός σε οικονομικά, Ρομπ Γκάρντερ

Όταν το παιδί φτάσει στην ηλικία των 10 ετών, το ποσό θα έχει αυξηθεί κατά 57 ευρώ την εβδομάδα, ή 2.800 ευρώ ετησίως – φτάνοντας συνολικά τα 28.000 ευρώ.

Με τη βοήθεια σοφών επενδύσεων, το συνταξιοδοτικό θα μπορούσε να αυξηθεί μεταξύ 40.000 και 45.000 ευρώ από εκείνο το σημείο.

Εάν δεν προστεθούν άλλα χρήματα, το ποσό θα διπλασιάζεται περίπου κάθε δεκαετία και θα φτάσει περίπου το ένα εκατομμύριο ευρώ όταν το παιδί σας θα γίνει 65 ετών.

Ο Ρομπ, πατέρας δύο παιδιών, που είναι διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας συμβούλων συνταξιοδοτικών προγραμμάτων Redington, περιέγραψε την εξοικονόμηση χρημάτων ως το «ένα και μοναδικό πράγμα» που οι γονείς θα πρέπει να αφήσουν στα παιδιά τους. Ακόμη και η εξοικονόμηση μόλις 3 ευρώ την ημέρα, μέχρι την ηλικία των 10 ετών, το παιδί σας θα μπορούσε να έχει περίπου μισό εκατομμύριο ευρώ όταν θα φτάσει τα 65.

Δείτε το βίντεο

Ο Ρομπ, δήλωσε επίσης, πως οι άνθρωποι είναι έκπληκτοι όταν ακούν για τις αποταμιευτικές συμβουλές του, επειδή δεν καταλαβαίνουν την έννοια του σύνθετου ενδιαφέροντος.

«Οι άνθρωποι σοκάρονται όταν ακούν τις συμβουλές μου και ανακαλύπτουν ότι μπορούν να έχουν ένα τέτοιο ποσό για συνταξιοδότηση» είπε. «Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι πολλοί δεν καταλαβαίνουν, ούτε εκμεταλλεύονται, το σύνθετο ενδιαφέρον. Χωρίς αυτό, το να καταφέρει κανείς να βγάλει 1 εκατομμύριγήο ευρώ, βάζοντας απλά στην άκρη 6 ευρώ κάθε μέρα, θα χρειαζόταν ουσιαστικά 500 χρόνια για να το καταφέρει. Ο Άλμπερτ Αϊνστάιν χαρακτήρισε το σύνθετο ενδιαφέρον το όγδοο θαύμα του κόσμου και είπε: ‘Όσοι το καταλαβαίνουν, κερδίζουν, όσοι όχι, το πληρώνουν».
Πηγή: iefimerida.gr 

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap