Βρειτε μας στα Social Media
 

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ

Πώς να μην βλέπουν οι άλλοι πριν πόση ώρα ήσουν συνδεδεμένος στο Facebook

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση XALKIADAKIS
Διαφήμιση XALKIADAKIS

Πολλές φορές θέλουμε να μπούμε στο Facebook αλλά μας είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό να βλέπουν οι άλλοι ότι είμαστε συνδεδεμένοι ή πριν πόση ώρα σερφάραμε. Νιώθουμε ίσως ότι χάνεται και το τελευταίο στοιχείο ιδιωτικότητας.
Υπάρχει άραγε τρόπος να μην βλέπουν οι άλλοι πριν πόση ώρα είχες συνδεθεί στο Facebook ή στο Messenger και πώς γίνεται αυτό;

Χρειάζεται να κάνεις μόνο δύο κινήσεις…

Αφού συνδεθείς στο Facebook πάτησε την επιλογή «Ρυθμίσεις λογαριασμού» (Αccount Settings) που βρίσκεται στο μενού πάνω δεξιά. Υστερα πάτησε την επιλογή «Εφαρμογές» (Apps) που βρίσκεται αριστερά.

Στη συνέχεια πάτησε εκεί που γράφει «Εφαρμογές που χρησιμοποιούν οι άλλοι» (Apps others use). Αμέσως μετά «ξετικάρετε» την επιλογή «Η δραστηριότητά μου σε εφαρμογές» (My app activity).

Αυτό ήταν. Πλέον δε θα είσαι ορατός!

Πηγή:news

Διαφήμιση
emvolio
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
emvolio
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap