Βρειτε μας στα Social Media

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ

Πότε το φλερτ δεν είναι απιστία

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση xalkiadakis
Διαφήμιση xalkiadakis

Και εκεί που έχει πει πως θα βγεις με τις φίλες σου για να τα πείτε και να διασκεδάσετε, έχοντας πει στο αγόρι σου πως θα τον δεις μία άλλη μέρα, κάτι απρόβλεπτο σου συμβαίνει στο μαγαζί που κάθεστε.

Κάποιος έχει «καρφώσει» τα μάτια του πάνω σου. Εσύ κολακεύεσαι, ρίχνεις μία-δύο κοφτές ματιές (τίποτα υπερβολικό) και συνεχίζεις να μιλάς με τις φίλες σου. Αν είναι πολύ τολμηρός, βέβαια δεν αποκλείεται να έρθει να σε γνωρίσει, να μιλήσετε λίγο, να πείτε κοπλιμέντα ο ένας στον άλλον και να τελειώσει το θέμα με την κλασική φράση «Ξέρεις είμαι σε σχέση».

Κάτι τέτοιο δεν είναι σενάριο επιστημονικής φαντασία, αλλά μία καθημερινή, ανθρώπινη πράξη που ονομάζεται φλερτ. Το φλερτ, βέβαια, μπορεί να είναι πολλών ειδών… μεταξύ γνωστών, από το διαδίκτυο, σε μία κοινή παρέα, στις διακοπές κτλ, αλλά το πως θα το διαχειριστείς είναι καθαρά δικό σου θέμα.

Και ακριβώς επειδή ο καθένας το διαχειρίζεται αλλιώς, φτάνουμε σε ένα θέμα που παραμένει για πολλούς θέμα-ταμπού.

Είναι τελικά το φλερτ απιστία;

Υπάρχουν σημάδια που ξεπερνούν αυτό που λέμε «αθώο φλερτ» και υποδηλώνουν πως όχι μόνο το πράγμα ξεφεύγει, αλλά πως υπάρχει ήδη πρόβλημα μέσα στην σχέση σου:

Όταν το φλερτ ξεκινάει να μπαίνει μέσα στην σχέση, με αποτέλεσμα να κρύβεις πράγματα από τον σύντροφό σου ή να σκέφτεσαι πως θα μπορούσες να απατήσεις (ξεκινώντας ακόμη και με μία έξοδο μαζί του), τότε η κατάσταση γίνεται ακόμη πιο πολύπλοκη.

Αν δεν μπορείς ή δεν θέλεις να βάλεις τα όρια με την νέα σου γνωριμία ή ότι η συμπεριφορά σου έχει αλλάξει και προκαλεί πρόβλημα στην σχέση σου, τότε η οριστική ρήξη δεν αργεί να έρθει.

Τι δεν θεωρείται απιστία

Όταν δεν έχεις πρόβλημα να μιλήσεις με το άτομο που φλέρταρε για πλάκα ή απλά γιατί τον θεωρείς ενδιαφέρουσα προσωπικότητα, γνωρίζοντας πως είναι μόνο αυτό και τίποτα άλλο, τότε δεν είναι απαραίτητα κακό..

Πριν πράξεις…μίλησε

Όταν το φλερτ παίρνει μεγάλες διαστάσεις, σημαίνει πως δεν είσαι τόσο δεμένη με τον σύντροφό σου. Φταίει η έλλειψη επικοινωνία; Το ότι δεν βλέπεστε συχνά; H πίεση της καθημερινότητας;

Ότι και αν σου συμβαίνει προτίμησε να του μιλήσεις ανοιχτά γι΄αυτό που νιώθεις ή για αυτό που νομίζεις πως λείπει από την σχέση σας, πριν τα κάνεις την κατάσταση πιο περίπλοκη.

Πηγή: govastileto.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση louvro
Διαφήμιση vision
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση cretan
Διαφήμιση cretan
Διαφήμιση minoan
Διαφήμιση louvro
Διαφήμιση anek
Διαφήμιση vision
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση gialos
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap