Διαφήμιση

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ

Πόσα κιλά έχασε σε 1,5 μήνα η Βογιατζάκη; | ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Η Σοφία Βογιατζάκη αποφάσισε να μπει σε πρόγραμμα διατροφής και να αποχωριστεί πολλά από τα κιλά της. Η ηθοποιός που ποτέ δεν αντιμετώπιζε πρόβλημα και κόμπλεξ με τα κιλά που έδειχνε η ζυγαριά της, θέλησε να αλλάξει την κατάσταση.

Το μυστικό της στο αδυνάτισμα το αποκάλυψε ο άνθρωπος που τη βοηθάει στην προσπάθεια και φτιάχνει το πρόγραμμα διατροφής και εξάσκησής της. Δεν είναι άλλος από τον  επιτυχημένο Γιώργο Μουλίνο, με PhD φυσιολογίας της άσκησης & της διατροφής, Καθηγητή φυσικής αγωγής, Φυσιοθεραπευτή με Ms. PhD Αθλητιατρικής.

Στον λογαριασμό του στο instagram ανάρτησε φωτογραφία με τη Σοφία και την  επιβράβευσε δημόσια, γράφοντας: “Μπράβο Σοφάκι μου. Σε 1,5 μήνα μείον 10 κιλά και συνεχίζουμε!”.

Πηγή: thetoc.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version