Βρειτε μας στα Social Media
 

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ

Να γιατί δεν πρέπει να βάζετε ΠΟΤΕ τα πόδια σας στο ταμπλό του αυτοκινήτου! | ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση XALKIADAKIS
Διαφήμιση XALKIADAKIS

Οι εικόνες που θα δείτε είναι σίγουρα σκληρές, αλλά ίσως αποτρέψουν αρκετούς από το να βάζουν τα πόδια τους εκεί που δεν πρέπει όταν είναι στο αυτοκίνητο.

Είναι της μόδας τελευταία να κυκλοφορείς στον δρόμο και να βλέπεις, κυρίως γυναίκες αλλά και άνδρες, να βάζουν τα πόδια τους, είτε στο ταμπλό του αυτοκινήτου, είτε ακόμα και στην άκρη του παράθυρου.

Η συγκεκριμένη συνήθεια, δεν είναι ελληνικό φαινόμενο μόνο, καθώς συμβαίνει σε πολλές χώρες του κόσμου, όμως όσοι το κάνουν πρέπει να το σταματήσουν, καθώς ούτε η ζώνη, ούτε ο αερόσακος μπορεί να τους προσφέρει την προβλεπόμενη ασφάλεια.

 

Δείτε για παράδειγμα τι έπαθε μία 35χρονη κοπέλα στην Μεγάλη Βρετανία.

Η Grainne Kealy λοιπόν είχε τα πόδια της στο ταμπλό, όταν το τζιπ του συντρόφου της, ενεπλάκη σε ένα τροχαίο.

Το άνοιγμα του αερόσακου, έφεραν με δύναμη τα γόνατά της στο κεφάλι, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά. Πολύ σοβαρά για την ακρίβεια…

 

Έχασε δύο δόντια, υπήρξε σοβαρό πρόβλημα με τον εγκέφαλό της και για δύο χρόνια της αφαιρέθηκε ένα μεγάλο κομμάτι από το μέτωπό της, το οποίο στη συνέχεια αντικαταστάθηκε με κεραμικό.

«Σπαράζει η καρδιά μου που ελάχιστος κόσμος αναγνωρίζει τον κίνδυνο του να βάζεις εκεί τα πόδια σου.

 

Η αποθεραπεία μου αποδείχθηκε πολύ δύσκολη, καθώς λόγω των επιπλοκών που παρουσιάστηκαν από το 2007, ακόμα παλεύω.

Ήταν μακρύς ο δρόμος. Δεν θυμάμαι τίποτα από το ατύχημα, τους τρεις μήνες που προηγήθηκαν, αλλά και τον έναν που ακολούθησε.

Η πρώτη μου ανάμνηση είναι να κοιτάζομαι στον καθρέφτη και να μην αναγνωρίζω το πρόσωπο που έβλεπα. Ακόμα και σήμερα χάνω λέξεις πάνω σε μία συζήτηση. Μπορεί να μου συμβεί ακόμα και 20 φορές την ημέρα.

 

Με πιάνει πονοκέφαλος όταν μιλάνε πολλοί άνθρωποι τριγύρω μου, ενώ δεν μπορώ να κουβεντιάσω όταν υπάρχει δυνατή μουσική», είπε χαρακτηριστικά.

Πηγή: gazzetta

Διαφήμιση
emvolio
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
emvolio
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap