Βρειτε μας στα Social Media
 

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ

Πιτσιρικάδες από τη Θεσσαλονίκη παίζουν μπάλα για καλό σκοπό!

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση XALKIADAKIS
Διαφήμιση XALKIADAKIS

Η κοινωνική ευαισθησία και η εκπαίδευση μικρών παιδιών, προκειμένου, μέσα από τον αθλητισμό, να μάθουν τη σημασία της έννοιας «κοινωνική ευαισθητοποίηση», είναι ο στόχος του εμπνευστή της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου για παιδιά, κ. Γιάννη Μαλέογλου.

Στο πλαίσιο αυτό, όπως επισημαίνει ο ίδιος, τα παιδιά συμπαρίστανται στους πληγέντες της Καρδίτσας και συγκεντρώνουν είδη πρώτης ανάγκης, ρούχα και τρόφιμα, προκειμενου να τα αποστείλουν σε λίγες ημέρες.

Πριν από περίπου πέντε χρόνια, ο προεδρος των Strikers δημιούργησε την Ακαδημία Ποδοσφαίρου, με στόχο να φέρει πιο κοντα παιδιά από 5-12 ετών στο εθνικό μας σπορ, το ποδόσφαιρο. Για τον κ. Μαλέογλου, τα παιδιά μαθαίνουν, εκτός απο ποδόσφαιρο, να λειτουργούν ως ομάδα, να σκέφτονται δημιουργικά και πάνω απ’ όλα να εξελίσσονται ως χαρακτήρες και να μαθαίνουν την έννοια της ομαδικότητας και της κοινωνικής προσφοράς -γιατί αυτό θα τους κάνει καλύτερους ανθρώπους με αξίες και σίγουρα καλούς αθλητές.

Για τον πρόεδρο των Strikers, οι μικροί ποδοσφαιριστές ηλικίας παίρνουν μικρά μαθήματα ζωής, βασικά όμως για την περαιτέρω εξέλιξή τους, καθώς μεγαλώνουν.

Η περίοδος της καραντίνας, όπως επισημαίνει επιπλέον, μπορεί να λειτούργησε περιοριστικά για όλους μας, όμως επιτέλους, πριν από λίγες ημέρες, ήρθε η στιγμή που τα παιδιά μπήκαν ξανά στο γήπεδο με όλα τα προβλεπόμενα μετρα ασφαλείας και φυσικά το απολαμβάνουν.

Πηγή: protothema

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap