Διαφήμιση

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ

Αυτή η απίστευτη πιτσιρίκα αλλάζει λάδια στο αυτοκίνητο του μπαμπά της! | ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Πολλά έχουν δει τα μάτια μας, αυτό μας φέρνει όμως γέλια και χαρές! Γιατί είναι τρομερό πως καμιά φορά τα παιδιά καταφέρνουν να βάζουν τα γυαλιά σε εμάς τους μεγάλους. Όπως αυτή εδώ η πιτσιρίκα που αποφάσισε να αλλάξει τα λάδια στο αυτοκίνητο του μπαμπά της.

Κι αν ρωτήσετε «γιατί» η απάντηση είναι: πολύ απλά γιατί μπορεί! Παρότι ακόμη δεν έχει κλείσει τα 6 της χρόνια! Φανταστείτε δηλαδή τι θα μπορεί να κάνει όταν μεγαλώσει. Μηχανικός στη Φόρμουλα Ένα θα γίνει τουλάχιστον. Για να μην πούμε τίποτα περισσότερο.

Δες το βίντεο με την πιτσιρίκα

Τι να πούμε; Δεν το πολυπιστεύουν τα μάτια μας αυτό που βλέπουμε. Είναι όμως αλήθεια. Ένα μπράβο στη μικρή Αμερικανίδα να το πούμε. Και πολύ θα θέλαμε και εμείς αντί για σέρβις να αφήνουμε το αυτοκίνητό μας στα παιδιά μας, για να του αλλάζουν λάδια και φίλτρα λαδιού!

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version