Διαφήμιση

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ

Έρωτας! Πιτ-μπουλ κάνει τρομερές αγκαλιές με μωράκι! ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Τα σκυλιά είναι όπως τα μεγαλώσεις. Δεν είναι θέμα DNA. Και η καλύτερη απόδειξη για αυτό είναι το βίντεο με το πιτ-μπουλ που ακολουθεί.

Η συγκεκριμένη ράτσα, πολλές φορές όχι άδικα, έχει αντιμετωπιστεί από την ειδησεογραφία αλλά και από μεγάλο μέρος της κοινή γνώμης ως… σεσημασμένοι δολοφόνοι.

Η αλήθεια είναι ότι πρόκειται για σκυλιά με τρομερή δύναμη που αν δεν μεγαλώσουν σωστά μπορούν να αναπτύξουν επικίνδυνες συμπεριφορές. Ακόμη και θανατηφόρες μερικές φορές.

Όταν όμως τα αφεντικά τους, φροντίσουν να τους δώσουν την αγάπη που τους χρειάζεται, τότε εκείνα ανταποδίδουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Το πόσο τρυφερό είναι λοιπόν το σκυλί που πρωταγωνιστεί στο βίντεο με το μωρό της οικογένειας δεν πρόκειται πραγματικά να το πιστέψετε.

Μιλάμε για τρελές αγκαλιές με το νεογέννητο!

Δείτε το πιτ-μπουλ να νταντεύει το μωρό

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version