Διαφήμιση

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ

Πώς βλέπουν οι πατεράδες μας 7 αντικείμενα τεχνολογίας

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Ο πατέρας μου είναι, αντικειμενικά, ένας πολύ ωραίος τύπος. Αν και 74 χρονών, συνεχίζει να προσπαθεί να μαθαίνει καινούργια πράγματα. Η αλήθεια βέβαια είναι ότι όσες φορές και αν του δείξεις κάτι σχετικό με τεχνολογία, το πιο πιθανό είναι πως την επόμενη ημέρα θα το ξεχάσει. Χρειάστηκαν 3 μήνες για να μάθει να μπαίνει στο Google Chrome και η κατάσταση έκτοτε δεν έχει βελτιωθεί.

Όμως σαν τίμιος μπαμπάς, το παλεύει. Προσπαθεί. Έχει ήδη μία πρώτη εικόνα για τα τεχνολογικά αντικείμενα της εποχής μας. Πράγματα που ξεκινούν από το ρούτερ και τα smartphones και φτάνουν μέχρι το Facebook. Και όπως κάθε άνθρωπος της γενιάς του, της παλαιάς αυτής κοπής, έχει μία πιο ωμή και ξεκάθαρη γνώμη για την ύπαρξη και την λειτουργία τους.

Δείτε τις απίστευτες ατάκες του στο ratpack

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version