Βρειτε μας στα Social Media
 

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ

Ασιάτες το τερμάτισαν φτιάχνοντας βλεφαρίδες με led φωτισμό | ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μόλις κυκλοφόρησε μια καινούργια τάση στις ψεύτικες βλεφαρίδες και είναι πιο εντυπωσιακή και τρελή από ποτέ! Οι περισσότερες ψεύτικες βλεφαρίδες δίνουν όγκο και μήκος, αλλά αυτές μπορούν να σας κάνουν κυριολεκτικά να λάμπετε! Ο σχεδιαστής αυτών των λαμπερών βλεφαρίδων, είναι ο Τιέν Φαμ. Οι συγκεκριμένες εφαρμόζονται με κόλλα, όπως όλες οι υπόλοιπες, αλλά αυτό που τις κάνει να διαφέρουν, είναι ότι λάμπουν!

Οι βλεφαρίδες αποτελούνται από πραγματικά φωτάκια LED και βγαίνουν σε ροζ, μπλε, κόκκινο, λευκό και πράσινο χρώμα. Επίσης, έχουν και διαφορετικές λειτουργίες, όπως κύλιση, χορό και λάμψη, που μπορούν να αλλάξουν με το πάτημα ενός κουμπιού. Όμως πως ακριβώς λειτουργούν;

«Τροφοδοτούνται από μια μπαταρία ρολογιού και έχουν διάρκεια έως 4 ώρες. Θέλω να είναι ελαφριές, γιατί ο ελεγκτής είναι προσκολλημένος στο πίσω μέρος του κεφαλιού. Υπάρχουν λεπτά καλώδια που συνδέονται με κάθε βλεφαρίδα, αλλά είναι σχεδόν αόρατα και μπορεί να τα παρατηρήσει κάποιος μόνο αν πλησιάσει πολύ κοντά”, αναφέρει ο Φαμ.

Πηγή: www.tilestwra.com

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap