Διαφήμιση

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ

Συγκλονιστικό ντοκουμέντο: Ο αείμνηστος Παντελής Παντελίδης τραγουδάει Μπικάκη | ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Ένα σπάνιο βίντεο κάνει τον τελευταίο καιρό τον γύρο του ελληνικού ίντερνετ. Είναι λογικό ο κόσμος να το βλέπει και να το ψάχνει, αφού παρουσιάζεται ο αείμνηστος Παντελής Παντελίδης να τραγουδάει τον Ρεθυμνιώτη Στέλιο Μπικάκη σε ένα δωμάτιο όπου βρίσκονται οι δυο τους και κανείς άλλος -σα να κάνουν πρόβα.

Η μεγάλη ελπίδα του λαϊκου τραγουδιού, ο οποίος έφυγε τόσο γρήγορα και τόσο άδικα από τη ζωή, συνεχίζει να συγκινεί το Πανελλήνιο ακόμη και μετά τον θάνατό του.

Και αυτό το κάνει με πολύ περισσότερους από έναν τρόπους. Είτε πρόκειται για εκδηλώσεις στη μνήμη του είτε για ντοκουμέντα που έρχονται στο φως της δημοσιότητας όπως αυτά τα δύο που ακολουθούν. Γιατί, τελικά, θα υπάρχουν πάντα τα τραγούδια του και η μαγική φωνή του για να μας τον θυμίζουν.

Ο Παντελής Παντελίδης τραγουδάει Μπικάκη


Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version