Διαφήμιση

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ

Τεστ: Μπορείς να βρεις το Αρκουδάκι ανάμεσα στα Σκυλάκια;

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Όχι το άρθρο αυτό δεν έχει να κάνει με κάποιο αρκουδάκι πάντα σε κάποιον ζωολογικό. Αντίθετα σου έχουμε παρουσιάσει ξανά και ξανά μικρά (ή και μεγαλύτερα) τεστ. Άλλες φορές σχετικά με το IQ, άλλες κάποια γενικά που έχουν να κάνουν με την ευφυϊα κι άλλες που έχουν να κάνουν με σημαντικές ιστορικές στιγμές.

Πολύ πρόσφατα σου παρουσιάσαμε άλλο ένα που από ότι καταλάβαμε σου άρεσε πολύ –και πέρασες ώρα προσπαθώντας να βρεις το γατάκι ανάμεσα στις κουκουβάγιες.

Σήμερα, λοιπόν, έρχεται άλλο ένα «διαγώνισμα» που έχει να κάνει με την παρατηρητικότητα και την δύναμη της όρασης. Αφού βρήκες τος αρκουδάκι πάντα ανάμεσα στους διαστημάνθρωπους ήρθε η ώρα για κάτι παρόμοιο.

Για να δούμε λοιπόν, φίλε/φίλη αναγνώστη/αναγνώστρια, μπορείς να λύσεις τον γρίφο αυτή την φορά; Και να βρεις που είναι το αρκουδάκι πάντα ανάμεσα στα σκυλάκια;

Άλλο ένα τεστ με το αρκουδάκι πάντα

Για πες μας στα σχόλια (τόσο στο facebook όσο και στο site), τι έγινε; Τα κατάφερες και το βρήκες; Εμείς υποσχόμαστε πως θα ποστάρουμε τη λύση λίαν συντόμως.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version