Βρειτε μας στα Social Media
 

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ

Οι τολμηροί youtubers που ανέβηκαν στην 2η υψηλότερη «κορυφή» του Λονδίνου! | ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Δύο νεαρά άτομα που αποτελούν την ομάδα «Night Scape» γυρίζουν ριψοκίνδυνα βίντεο, τα οποία ανεβάζουν στο κανάλι τους στο Youtube. Με το τελευταίο τους κατόρθωμα ωστόσο ξεπέρασαν τους εαυτούς τους, καθώς «έσπασαν» τα μέτρα ασφαλείας του δεύτερου πιο ψηλού ουρανοξύστη στο Λονδίνο, το περίφημο Canary Wharf.

Ανέβηκαν σε ύψος μεγαλύτερο των 235 μέτρων, καθώς ήθελαν να αγγίξουν τη κορυφή της  πυραμίδας, όπως συχνά αναφέρεται η κορυφή του κτιρίου. «Ο στόχος μας σήμερα είναι αρκετά δύσκολος αλλά θα προσπαθήσουμε να εισβάλουμε στον ουρανοξύστη και θα σκαρφαλώσουμε στην κορυφή», ανέφεραν στην αρχή του βίντεο οι νεαροί, ενώ συνεχίζοντας σημείωσαν με θαυμασμό: «Είναι τρελό, φτάσαμε στην κορυφή».

Μπορεί οι δύο πιτσιρικάδες να έκαναν ένα ριψοκίνδυνο κόλπο για να ανεβάσουν την επισκεψιμότητα στο κανάλι τους, όμως οι αρχές έχουν θορυβηθεί από την ευκολία με την οποία οι δυο τους κατάφεραν να εισβάλουν στον ουρανοξύστη.

Ο δήμαρχος του Λονδίνου, Σαντίκ Καν, σχολίασε πως «πλέον είναι πολύ δύσκολο να εγγυηθεί την ασφάλεια των πολιτών. Ωστόσο δουλεύουμε προς την κατεύθυνση να μάθουμε πως έγινε κατορθωτό το περιστατικό».

Πηγή:newsbeast

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap