Βρειτε μας στα Social Media
 

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ

Οι νόμοι της Θητείας που κάθε φαντάρος οφείλει να σέβεται

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση XALKIADAKIS
Διαφήμιση XALKIADAKIS

Την Δευτέρα, 18/09, ξεκίνησε να παρουσιάζεται η νέα ΕΣΣΟ και ενδεχομένως πολλοί από εσάς να μην κλείσατε μάτι επειδή ακούγατε το 20χρονο γειτονάκι σας να κλαίει με λυγμούς που θα ντυθεί στα χακί. Αυτά είναι αστειότητες βέβαια και καλό είναι να μη γίνονται. Ίσως να φταίμε κι εμείς οι μεγαλύτεροι, πάντως, που έχουμε το κακό συνήθειο να διογκώνουμε τα πράγματα και να παρουσιάζουμε το άσπρο-μαύρο, δημιουργώντας έτσι μια φοβιστική εικόνα στους νεώτερους σχετικά με το τι εστί στρατιωτική θητεία.

Μιλάμε άλλωστε για την πιο ευχάριστη περίοδο στη ζωή ενός άντρα λίγο πριν σκάσουν μύτη τα αγγούρια τα καλούδια της ενηλικίωσης. Για πολλούς  αναγκαίο κακό, για κάποιους υποχρέωση προς την πατρίδα, η 9μηνη θητεία απλώνεται πλέον μπροστά σου κι αυτό το κείμενο έχει σκοπό να σε καθησυχάσει και να σου κάνει τη ζωή πιο εύκολη. Τόσο εσένα που παρουσιάζεσαι αύριο, όσο και εσένα που έχεις μπει ήδη και μας διαβάζεις από το smartphone που δεν σου καβάτζωσαν στην πύλη.

Προτού διαβάσεις όσα έχουμε να σου πούμε, ρίξε μια ματιά σε αυτό το βίντεο του ratpack με τους 4 πιο συνηθισμένους τύπους που θα συναντήσεις λίγο πριν παρουσιαστείς!

Διαφήμιση
emvolio
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
emvolio
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap