Βρειτε μας στα Social Media
 

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ

5+1 συνηθισμένοι νονοί που συναντάς το Πάσχα!

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Λαμπάδες, πασχαλινά αυγά, κινητά, ρούχα, τάμπλετ, επιτραπέζια, ακριβά αυτοκίνητα. Αν είσαι Νονός -ή Νονά-, τότε θα κατάλαβες αμέσως ποιο κεφάλαιο θ’ ανοίξουμε σήμερα. “Βαπτιστήρια τριγύρω πολλά, παρά πολλά, αλλά ποτέ ποτέ δεν είναι αρκετά…

Που λες, το να είσαι νονός εκτός απ’ το ότι είναι τεράστια ευχαρίστηση, είναι συνάμα και μια τεράστια υποχρέωση. Κι αν θες να σε συμπαθήσει το βαπτιστήρι σου και να σου σκάσει κάνα χαμόγελο, πρέπει να ‘σαι και ‘απίκο’ στις υποχρεώσεις σου. Και όπως είναι λογικό, κάποιοι τις τηρούν και κάποιοι όχι.

Bρήκαμε μερικούς νονούς που κυκλοφορούν εκεί έξω την Μεγάλη Εβδομάδα και στους παρουσιάζουμε.

Για τσέκαρε.
1. Συνομήλικος
Ο συνομήλικος σε πέταξε στην κολυμπήθρα, επειδή οι γονείς σου και οι γονείς του έπρεπε με οποιοδήποτε τρόπο (και κόστος) να γίνουν κουμπάροι. Ο συνομήλικος σου ρίχνει 6 με 7 χρονάκια, αλλά αυτό δεν τον εμποδίζει απ’ το να φωνάξει μπροστά στον κόσμο “τον βλέπεις αυτόν τον λεβεντάκο, είναι το μικρό μου το βαπτιστηράκι”. Ακόμα κι αν φαίνεσαι μεγαλύτερός του. Αφού εσύ έχεις μούσια (αυτός δεν έχει) και εσύ δεν έχεις ακμή (αυτός έχει!). Στα θετικά τώρα, είναι ότι ξέρει τι σωστό δώρο να σου πάρει, καθώς ό,τι ψωνίσει για πάρτη του θα το πάρει και σ’ εσένα.

Δείτε τη συνέχεια στο Provocateur.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap