Διαφήμιση

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ

Απίστευτο! Ο αγύμναστος κοιλαράς έβγαλε νοκ άουτ τον γυμνασμένο μποξέρ | ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Καμιά φορά τα φαινόμενα απατούν, όπως αποδεικνύει και το βίντεο που θα δείτε παρακάτω αφού ο μποξέρ-φαβορί γίνεται παιχνίδι στα χέρια του… χοντρούλη.

Τι ακριβώς συνέβη; Να σας θυμίσουμε πώς τα ράσα δεν κάνουν πάντα τον παπά. Έτσι στη μία γωνία ήταν ένας καλογυμνασμένος, σχεδόν αψεγάδιαστος μποξέρ υπερβαρέων βαρών και απέναντί του ένας άνθρωπος που ελάχιστα θυμίζει αθλητή.

Με δεκάδες κιλά παραπάνω από κανονικά, τρομερά αγύμναστος (οπτικά τουλάχιστον) που έδειχνε να μην έχει στον ήλιο μοίρα απέναντι στην πολεμική μηχανή που είχε να αντιμετωπίσει.

Επειδή όμως το μποξ -πιο συγκεκριμένα, και για να ακριβολογούμε το MMA– δεν είναι εμφάνιση αλλά ψυχή, μυαλό και τεχνική, τελικά νίκησε ο πραγματικά καλύτερο, όπως θα δει και στο βίντεο.

Ο μποξέρ τις… μάζεψε από τον χοντρούλη!

https://www.youtube.com/watch?v=pi_Uj2OjP-0

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version