Βρειτε μας στα Social Media
 

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ

Συνεχίζει ακάθεκτη την επιτυχημένη της πορεία η ΖΑΡΟΣ

Δημοσιεύτηκε

στις

ζαρος νερα
Διαφήμιση XALKIADAKIS
Διαφήμιση XALKIADAKIS

Κατά την διάρκεια της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης που  έγινε στα ιδιόκτητα γραφεία της Εταιρείας Βότομος Α.Ε. στον Ζαρό, την 30η Aυγούστου 2020 ημέρα Κυριακή, και ώρα 10:00 π.μ οι μέτοχοι ενημερώθηκαν για τα οικονομικά αποτελέσματα της χρήσης 2019.

Μια εταιρία με ένα μοναδικό χαρακτηριστικό

Η Εταιρεία ΒΟΤΟΜΟΣ Α.Ε  παράγει το διεθνώς αναγνωρισμένο ΦΥΣΙΚΟ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΝΕΡΟ ΖΑΡΟΣ και συνεχίζει να είναι η πρώτη εταιρεία σε πωλήσεις εμφιαλωμένου νερού στην ΚΡΗΤΗ και όπως όλοι γνωρίζουν η μοναδική εταιρεία που παράγει ΦΥΣΙΚΟ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΝΕΡΟ.

Εκτός από τη μοναδικότητα της ποιότητας του νερού, η εταιρεία που το εμφιαλώνει διαθέτει άλλο ένα μοναδικό χαρακτηριστικό. Η ΖΑΡΟΣ Α.Ε. ανήκει κατά 44% στον Δήμο Φαιστού, ενώ το υπόλοιπο 56% ανήκει σε περίπου 1.050 μικρομετόχους, κατοίκους ή φορείς της ευρύτερης περιοχής του Ζαρού, κανείς ωστόσο από τους οποίους δεν διαθέτει μεγαλύτερο ποσοστό του 2%.

Άυξηση κύκλου εργασιών για 8η χρονιά

Όπως προκύπτει από τις οικονομικές καταστάσεις, ο κύκλος εργασιών της εταιρείας παρουσίασε αύξηση για όγδοη συνεχή χρήση. Αναλυτικότερα ο κύκλος εργασιών στη χρήση 2019 ανήλθε σε 14.016.154 € έναντι  13.570.657 € κατά την προηγούμενη χρήση, παρουσιάζοντας αύξηση κατά 3,3%.

Τα ολικά αποτελέσματα προ φόρων της εκμετάλλευσης ανήλθαν σε κέρδη  1.013.265 € έναντι κερδών 792.214 € κατά την προηγούμενη χρήση.

Τα λειτουργικά κέρδη προ φόρων, τόκων και αποσβέσεων (EBITDA) παρουσίασαν αύξηση και ανήλθαν σε  2.870.156 € έναντι 2.319.184 € της προηγούμενης χρήσης.

 

 

Πηγή: apopsilive

ζαρος νερα
Διαφήμιση
emvolio
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
emvolio
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap