Βρειτε μας στα Social Media

ΕΛΛΑΔΑ

Δείτε τη δουλειά κάνει σήμερα η δημοσιογράφος Μπήλιω Τσουκαλά

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση
1 Share

Τη δημοσιογράφο Μπήλιω Τσουκαλά την γνωρίσαμε στις αρχές του 2000 όταν και παρουσίαζε για χρόνια ολόκληρα την πολύ επιτυχημένη εκπομπή της δημόσιας τηλεόρασης «Έχει γούστο» -ένα πρόγραμμα που άφησε εποχή με την καλαισθησία του, τις πολιτιστικές του προτάσεις σε τέχνη αλλά και καλή ζωή και, γενικά, κάτι που σήμερα λείπει από την ελληνική τηλεόραση.

Επειδή όμως όλα τα ωραία πράγματα κάποτε τελειώνουν (ή αρχίζουν να κουράζουν αφόρητα) είναι πολλά τα χρόνια που η εκπομπή έχει σταματήσει και η Μπήλιω Τσουκαλά έχει βρεθεί εκτός πλατώ. Όχι όμως γιατί απέτυχε ή επειδή δεν περνάει πια η μπογιά της αλλά, αντίθετα, από προσωπική επιλογή.

Τι κάνει σήμερα η Μπήλιω Τσουκαλά;

Άλλωστε δεν τη λες κι άσχημη την τωρινή ζωή της: μαζί με τον σύζυγό της, Γιώργο Πίττα, τον ιθύνοντα νου πίσω από το Greek Guide Gastronomy σχεδιάζουν και παρουσιάζουν γαστρονομικούς οδηγούς που γίνονται ανάρπαστοι σε κάθε γωνιά της γης.

Τι κάνεις λοιπόν σήμερα η Μπήλιω Τσουκαλά; Ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα, δοκιμάζει διαφορετικές γεύσεις, συντάσσει γαστρονομικούς οδηγούς και ενίοτε ποστάρει και βιντεάκια από τα τοπία που επισκέπτεται! Καθόλου άσχημα δηλαδή.

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση louvro
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση cretan
Διαφήμιση vision
Διαφήμιση louvro
Διαφήμιση
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap