Βρειτε μας στα Social Media
 

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ

Μάθαμε τα μυστικά του αρνιού από τον χασάπη της γειτονιάς μας

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση XALKIADAKIS
Διαφήμιση XALKIADAKIS

Κακά τα ψέματα, αν δεν φας σουβλιστό αρνί δεν καταλαβαίνεις Πάσχα. Δεν σνομπάρουμε τις συνταγές που το θέλουν στο φούρνο, ούτε λέμε πως οι γαρδούμπες και το κοκορέτσι είναι κατώτερα. Αλλά ας μην κρυβόμαστε: το αρνί στη σούβλα, έχει την δική του ξεχωριστή γεύση η οποία μάλιστα θέλει και μία μαεστρία.

Ο Νίκος Κασιμάτης ανήκει στη νεότερη γενιά χασάπηδων στα νότια προάστια, με την οικογένεια του να βρίσκεται  στο επάγγελμα από το 1970. Κοινώς, δεν ξέρει μόνο τα πάντα γύρω από το κρέας αλλά και τον σωστό τρόπο για να το σουβλίσεις. Και ναι, μπορεί να είναι απλό στη σκέψη, αλλά είναι τα μικρά μυστικά που κάνουν την διαφορά. Και τα μοιράστηκε μαζί μας.

Διαβάστε τα 5 βήματα που πρέπει να ξέρετε στο ratpack

Διαφήμιση
emvolio
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
emvolio
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap