Βρειτε μας στα Social Media

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ

Άρχισαν τα όργανα: Μια γυναίκα για να βγει έξω στο lockdown έβγαλε βόλτα την πάπια της | ΒΙΝΤΕΟ

Διαφήμιση

Δημοσιεύτηκε

στις

Ακόμα δεν μπήκε καλά καλά το lockdown και δεν είναι λίγοι εκείνοι που κατεργάζονται το πιο παράξενο κόλπο προκειμένου να βρουν μια ευκαιρία για να βγουν λίγο έξω. Στην Ελλάδα ας πούμε στείλαμε ένα εκατομμύριο sms για σωματική άσκηση (χώρα υπερπρωταθλητών που αθλούνται συνέχεια) στη Γαλλία κάποιοι εκμεταλλεύτηκαν την παράγραφο για «βόλτα με το κατοικίδιο» και αφού δεν είχαν σκύλο αποφάσισαν να βγάλουν βόλτα την …πάπια τους.
Το περιστατικό συνέβη στη Λιμόζ και άφησε με το στόμα ανοιχτό όσους το είδαν. Μια γυναίκα, πέρασε λουράκι σε ένα παπάκι και το έβγαλε βόλτα στο δρόμο σαν να είναι το σκυλάκι της. Και φυσικά κανείς δεν μπορούσε να πει και το παραμικρό. Ήταν καθόλα νόμιμη.
Σύμφωνα με τα Γαλλικά μέσα ενημέρωσης η γυναίκα λέγεται Αμπιγκέιλ και έβγαλε βόλτα το παπάκι της, που ακούει στο όνομα Χίκα, για να ξεσκάσει και αυτό και η ίδια. Στη Γαλλία επιτρέπεται να βγεις έξω στην καραντίνα για να πάς βόλτα το κατοικίδιο σου αρκεί να κινηθείς σε μια απόσταση του ενός χιλιομέτρου από τη διεύθυνση κατοικίας σου.


Πηγή: topontiki

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση ypen
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση expoyachtingcrete
Διαφήμιση agroexpoierapetra
Διαφήμιση ypen
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση expoyachtingcrete
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση vision
Διαφήμιση
Διαφήμιση agroexpo

ΔΗΜΟΦΙΛΗ